भोळेनाथ मैं छोरी हिमाचल की लिरिक्स Bhole Nath Me Chori Himachal Ki Lyrics

भोळेनाथ मैं छोरी हिमाचल की लिरिक्स Bhole Nath Me Chori Himachal Ki Lyrics Shiv Bhajan Lyrics : Hariyanavi Bhajan

 
भोळेनाथ मैं छोरी हिमाचल की लिरिक्स Bhole Nath Me Chori Himachal Ki Lyrics

भोळेनाथ मैं छोरी हिमाचल की,
घणा प्यार तेरे त कर बैठी,
घणा प्यार तेरे त कर बैठी,
गौरा छोड़ के महल अटारी ने,
गौरा छोड़ के महल अटारी ने,
तू मेरे पाछे क्यों चल बैठी
तू मेरे पाछे क्यों चल बैठी

ब्याह करवा ले तेरी गेल रहूं,
भोळे तन्ने अपणा हज्बैंड कहूं,
ब्याह करवा ले तेरी गेल रहूं,
भोळे तन्ने अपणा हज्बैंड कहूं,
मैं पागल तेरी बंण बैठी,
मैं पागल तेरी बंण बैठी,

तू ना जाणे गौरा मेरे रंग ढंग न,
मैं तो मस्त रहूँ पी के भङ्ग न,
तू ना जाणे गौरा मेरे रंग ढंग न,
मैं तो मस्त रहूँ पी के भङ्ग न,
भँगिया मेरे सर पे चढ़ बैठी,
भँगिया मेरे सर पे चढ़ बैठी,
भँगिया मेरे सर पे चढ़ बैठी,

तेरे पहाड़ों में रंग में ल्या दूंगी,
तन्ने घोट के भंग भी प्या दूँगी,

तेरे पहाड़ों में रंग में ल्या दूंगी,
तन्ने घोट के भंग भी प्या दूँगी,
तेरे नाम तो सब कुछ लिख बैठी,
तेरे नाम तो सब कुछ लिख बैठी,
तेरे नाम तो सब कुछ लिख बैठी,
मेरे न है महल अटारी रे,
तू फिरेगी मारी मारी रे,
इस जोगी पे क्यों मर बैठी,
इस जोगी पे क्यों मर बैठी,
इस जोगी पे क्यों मर बैठी,

मंगल तेरे जंगल में कर ड्यून,
बस ब्याह की हामी भर ले तूं,
मंगल तेरे जंगल में कर ड्यून,
बस ब्याह की हामी भर ले तूं,
मैं कह बैठी तो कह बैठी,
मैं कह बैठी तो कह बैठी,
मैं कह बैठी तो कह बैठी,

गौरा घणी तू जिद्दी रे,
भिजवा दे ब्याह की चिट्ठी रे,
गौरा घणी तू जिद्दी रे,
भिजवा दे ब्याह की चिट्ठी रे,
तू बात महर की रंग बैठी,
तू बात महर की रंग बैठी,
तू बात महर की रंग बैठी,



Bhole Nath Main Chhori Himachal Ki | Haryanvi Devotional Bhole Baba Bhajan | Raju Hans

Bholenaath Main Chhori Himaachal Ki,
Ghana Pyaar Tere Ta Kar Baithi,
Ghana Pyaar Tere Ta Kar Baithi,
Gaura Chhod Ke Mahal Ataari Ne,
Gaura Chhod Ke Mahal Ataari Ne,
Tu Mere Paachhe Kyon Chal Baithi
Tu Mere Paachhe Kyon Chal Baithi

Byaah Karava Le Teri Gel Rahun,
Bhole Tanne Apana Hajbaind Kahun,
Byaah Karava Le Teri Gel Rahun,
Bhole Tanne Apana Hajbaind Kahun,
Main Paagal Teri Bann Baithi,
Main Paagal Teri Bann Baithi,

Tu Na Jaane Gaura Mere Rang Dhang Na,
Main To Mast Rahun Pi Ke Bhang Na,
Tu Na Jaane Gaura Mere Rang Dhang Na,
Main To Mast Rahun Pi Ke Bhang Na,
Bhangiya Mere Sar Pe Chadh Baithi,
Bhangiya Mere Sar Pe Chadh Baithi,
Bhangiya Mere Sar Pe Chadh Baithi,

Tere Pahaadon Mein Rang Mein Lya Dungi,
Tanne Ghot Ke Bhang Bhi Pya Dungi,

Tere Pahaadon Mein Rang Mein Lya Dungi,
Tanne Ghot Ke Bhang Bhi Pya Dungi,
Tere Naam To Sab Kuchh Likh Baithi,
Tere Naam To Sab Kuchh Likh Baithi,
Tere Naam To Sab Kuchh Likh Baithi,
Mere Na Hai Mahal Ataari Re,
Tu Phiregi Maari Maari Re,
Is Jogi Pe Kyon Mar Baithi,
Is Jogi Pe Kyon Mar Baithi,
Is Jogi Pe Kyon Mar Baithi,

Mangal Tere Jangal Mein Kar Dyun,
Bas Byaah Ki Haami Bhar Le Tun,
Mangal Tere Jangal Mein Kar Dyun,
Bas Byaah Ki Haami Bhar Le Tun,
Main Kah Baithi To Kah Baithi,
Main Kah Baithi To Kah Baithi,
Main Kah Baithi To Kah Baithi,

Gaura Ghani Tu Jiddi Re,
Bhijava De Byaah Ki Chitthi Re,
Gaura Ghani Tu Jiddi Re,
Bhijava De Byaah Ki Chitthi Re,
Tu Baat Mahar Ki Rang Baithi,
Tu Baat Mahar Ki Rang Baithi,
Tu Baat Mahar Ki Rang Baithi,

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं

विनम्र निवेदन: वेबसाइट को और बेहतर बनाने हेतु अपने कीमती सुझाव नीचे कॉमेंट बॉक्स में लिखें व इस ज्ञानवर्धक ख़जाने को अपनें मित्रों के साथ अवश्य शेयर करें। यदि कोई त्रुटि / सुधार हो तो आप मुझे यहाँ क्लिक करके ई मेल के माध्यम से भी सम्पर्क कर सकते हैं। धन्यवाद।
+

एक टिप्पणी भेजें