सुण माँ मेरी ए, मन्ने चूड़ी परादे,
सुण माँ मेरी ए, मन्ने चूड़ी परादे, उस दाता के दरबार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, उस दाता के दरबार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, उस दाता के दरबार की,
जो माँगेगा दे द्युंगी, मैं कीमत उस मणिहार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
उसके नाम का पहर के जोड़ा, सदा सुहागण हो जाऊँ,
खाली हाथ जांगी ना उसके, दान दहेज़ ले जाऊं,
उसके नाम का पहर के जोड़ा, सदा सुहागण हो जाऊँ,
खाली हाथ जांगी ना उसके, दान दहेज़ ले जाऊं,
मैं उसकी और वो मेरा,मैं उसकी और वो मेरा,
मन्ने चाहना ना परिवार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी,मेरे दाता के दरबार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
उसका रंग चढ़े पाछे ना, और दुसरा रंग चढ़े,
उसका नशा करे पाछे ना, सुल्फा गाँजा भंग चढ़े,
चाहे दुनियाँ, ताने मारो, चाहे दुनियाँ, ताने मारो,
मन्ने परवाह ना संसार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
अपने पिया की प्यारी बनूँ, मन्ने गीत प्यार का गाणा स,
पकड़ के पल्ला माँय मेरी परले पार जाणा स,
अपने पिया की प्यारी बनूँ, मन्ने गीत प्यार का गाणा स,
पकड़ के पल्ला माँय मेरी परले पार जाणा स,
उस राम महला ने कह दिए,
उस राम महला ने कह दिए,
ना भूखी उसके प्यार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
सुण माँ मेरी ए, मन्ने चूड़ी परादे, उस दाता के दरबार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, उस दाता के दरबार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, उस दाता के दरबार की,
जो माँगेगा दे द्युंगी, मैं कीमत उस मणिहार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
उसके नाम का पहर के जोड़ा, सदा सुहागण हो जाऊँ,
खाली हाथ जांगी ना उसके, दान दहेज़ ले जाऊं,
उसके नाम का पहर के जोड़ा, सदा सुहागण हो जाऊँ,
खाली हाथ जांगी ना उसके, दान दहेज़ ले जाऊं,
मैं उसकी और वो मेरा,मैं उसकी और वो मेरा,
मन्ने चाहना ना परिवार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी,मेरे दाता के दरबार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
उसका रंग चढ़े पाछे ना, और दुसरा रंग चढ़े,
उसका नशा करे पाछे ना, सुल्फा गाँजा भंग चढ़े,
चाहे दुनियाँ, ताने मारो, चाहे दुनियाँ, ताने मारो,
मन्ने परवाह ना संसार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
अपने पिया की प्यारी बनूँ, मन्ने गीत प्यार का गाणा स,
पकड़ के पल्ला माँय मेरी परले पार जाणा स,
अपने पिया की प्यारी बनूँ, मन्ने गीत प्यार का गाणा स,
पकड़ के पल्ला माँय मेरी परले पार जाणा स,
उस राम महला ने कह दिए,
उस राम महला ने कह दिए,
ना भूखी उसके प्यार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
मन्ने चूड़ी पेरादे माय मेरी, मेरे दाता के दरबार की,
Sushila Takhar | New Shyam Bhajan 2020 | मन्नै चूड़ी पहरादे माई मेरी उस दाता के दरबार की
sun maan meree e, manne choodee paraade,sun maan meree e, manne choodee paraade, us daata ke darabaar kee,
manne choodee peraade maay meree, us daata ke darabaar kee,
manne choodee peraade maay meree, us daata ke darabaar kee,
jo maangega de dyungee, main keemat us manihaar kee,
manne choodee peraade maay meree, mere daata ke darabaar kee,
usake naam ka pahar ke joda, sada suhaagan ho jaoon,
khaalee haath jaangee na usake, daan dahez le jaoon,
usake naam ka pahar ke joda, sada suhaagan ho jaoon,
khaalee haath jaangee na usake, daan dahez le jaoon,
main usakee aur vo mera,main usakee aur vo mera,
manne chaahana na parivaar kee,
manne choodee peraade maay meree,mere daata ke darabaar kee,
manne choodee peraade maay meree, mere daata ke darabaar kee,
usaka rang chadhe paachhe na, aur dusara rang chadhe,
usaka nasha kare paachhe na, sulpha gaanja bhang chadhe,
chaahe duniyaan, taane maaro, chaahe duniyaan, taane maaro,
manne paravaah na sansaar kee,
manne choodee peraade maay meree, mere daata ke darabaar kee,
manne choodee peraade maay meree, mere daata ke darabaar kee,
apane piya kee pyaaree banoon, manne geet pyaar ka gaana sa,
pakad ke palla maany meree parale paar jaana sa,
apane piya kee pyaaree banoon, manne geet pyaar ka gaana sa,
pakad ke palla maany meree parale paar jaana sa,
us raam mahala ne kah die,
us raam mahala ne kah die,
na bhookhee usake pyaar kee,
manne choodee peraade maay meree, mere daata ke darabaar kee,
manne choodee peraade maay meree, mere daata ke darabaar kee,
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- गोपाल सूना सूना तुझ बिन ये बृज है सारा लिरिक्स Gopal Suna Suna Tujh Bin Lyrics
- आओ पधारो म्हारा सांवरिया मीरा भई रे बाँवरिया लिरिक्स Aao Padharo Mhara Sanwariya Lyrics
- भजन श्याम सुंदर का जो करते रहोगे लिरिक्स Bhajan Shyam Sundar Ka Lyrics
- गोविन्द चले आओ गोपाल चले आओ लिरिक्स Govind Chale Aao Gopal Lyrics
- तुम्ही श्याम अपने सगरे पराए लिरिक्स Tumhi Shyam Apane Lyrics
- म्हारी हुंडी स्वीकारों महाराज रे लिरिक्स Mhari Hundi Swikaro Maharaj Lyrics