मैया थारी चुनरी म्हाने लागे बेमिसाल है लिरिक्स Maiya Thari Chunari Mhane Laage Bemishal Lyrics

मैया थारी चुनरी म्हाने लागे बेमिसाल है लिरिक्स Maiya Thari Chunari Mhane Laage Bemishal Lyrics

 
मैया थारी चुनरी म्हाने लागे बेमिसाल है लिरिक्स Maiya Thari Chunari Mhane Laage Bemishal Lyrics

मैया थारी चुनरी म्हाने लागे बेमिसाल है
म्हाने लागे बेमिसाल है
करे भक्ता ने निहाल है
मैया थारी चुनरी म्हाने लागे बेमिसाल है

पवन बहे माँ चुनार लहरावे
उड़ उड़ सबपे मेहर बरसावे
पल में सारा भक्ता ने
करे माला माल है
करे माला माल करे भक्ता ने निहाल
मैया थारी चुनरी म्हाने लागे बेमिसाल है

माँ री चुनरी रो अजब नजरो
चम् चम् चमके जू चमके सितारा
तारा वाली चुनरी रंग लाल लाल है
रंग लाल लाल करे भक्ता ने निहाल है
मैया थारी चुनरी म्हाने लागे बेमिसाल है

अमर सुहागन रो वर देवे चुनरी
सुना होवे तो अगन भर देवे चुनरी
अंख्या सु लागलो
अंख्या से लागलो चुनरी बदल देवे चाल है
बदल देवे चाल करे भक्ता ने निहाल है
मैया थारी चुनरी म्हाने लागे बेमिसाल है

आयी नवरात्र माँ ने चुनरी चढ़ावो
मैया से दिल की थे बाता बताओ
बिट्टू मैया जीवन में करे फिर कमाल
बिट्टू फिर जीवन में करे कमाल है
करे भक्ता रो निहाल है
मैया थारी चुनरी म्हाने लागे बेमिसाल है


ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.

ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें 

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।  
 
 
Lyrics
Maiya Thaari Chunari Mhaane Laage Bemisaal Hai,
Mhaane Laage Bemisaal Hai,
Kare Bhakta Ne Nihaal Hai,
Maiya Thaari Chunari Mhaane Laage Bemisaal Hai.

Pawan Bahe Maa Chunari Lehraave,
Ud Ud Sabpe Meher Barasaave,
Pal Mein Saara Bhakta Ne,
Kare Maala Maal Hai,
Kare Maala Maal Kare Bhakta Ne Nihaal,
Maiya Thaari Chunari Mhaane Laage Bemisaal Hai.

Maa Ri Chunari Ro Ajab Najaro,
Cham Cham Chamke Ju Chamke Sitara,
Taara Waali Chunari Rang Laal Laal Hai,
Rang Laal Laal Kare Bhakta Ne Nihaal Hai,
Maiya Thaari Chunari Mhaane Laage Bemisaal Hai.

Amar Suhaagan Ro Var Deve Chunari,
Suna Hove To Agan Bhar Deve Chunari,
Aankhya Su Lagalo,
Aankhya Se Lagalo Chunari Badal Deve Chaal Hai,
Badal Deve Chaal Kare Bhakta Ne Nihaal Hai,
Maiya Thaari Chunari Mhaane Laage Bemisaal Hai.

Aayi Navratra Maa Ne Chunari Chadhaavo,
Maiya Se Dil Ki The Baata Batao,
Bittu Maiya Jeevan Mein Kare Phir Kamaal,
Bittu Phir Jeevan Mein Kare Kamaal Hai,
Kare Bhakta Ro Nihaal Hai,
Maiya Thaari Chunari Mhaane Laage Bemisaal Hai.
 
मैया थारी चुनरी म्हाने लागे बेमिसाल है | Maiyya Ki Chunari | Marwadi Mata Ka Bhajan | Raj Guru Song: Maiyya Ri Chunari
Singer: Raj Guru
Music: Shan- Sanjib
Lyricist: Ravindra Kejriwal
Video: S& V Creations (8582969768)
Category: Hindi Devotioanl (Mata Ke Bhajan)
Producers: Amresh Bahadur, Ramit Mathur
 
Related Post
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url