हंसला चुगले मोतीड़ा रो चून Hansala Chug Le Motida Ro Choon Lyrics Rajasthani Devotional Bhajan Lyrics Sunita Swami Bhajan Lyrics Hindi
अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे।
अरे हँसला रे,
बोली बोली कोयल जेड़ा बोल,
कोई कोयल जैड़ा बोल,
कागा री बोली छोड़ दे,
हँसला रे,
चाली चाली हंसले वाली चाल,
बगुलां री चाली छोड़ दे,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे।
हंसला रे जीवनो जीवनो,
जग में दिनड़ा चार,
कोई जुग में दिनड़ा चार,
माला फेरो हरी रे नाम की,
अरे हँसला रे,
आयो आयो सावणियै रो मास,
कोई सावणियै रो मास,
भादवो केडो गाजियों रे,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे।
अरे हँसला रे,
बरसे बरसे, मेहड़लो मझधार,
कोई मेहड़लो मझधार,
हां भरिया रे नाडी नाडिया,
हंसला रे, लेवणो लेवणो,
राम जी रो नाम,
कोई राम जी रो नाम,
भजना री बांधो गांठड़ी,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे।
अरे हँसला रे,
जावणु जावणु अमरापुर रे माय,
कोई अमरापुर रे माय,
नुगरा री संगत छोड़ दे,
अरे हंसला रे,
गावे गावे हरी भजन आप,
कृष्ण रा मीठा बोलना,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे।
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे।
अरे हँसला रे,
बोली बोली कोयल जेड़ा बोल,
कोई कोयल जैड़ा बोल,
कागा री बोली छोड़ दे,
हँसला रे,
चाली चाली हंसले वाली चाल,
बगुलां री चाली छोड़ दे,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे।
हंसला रे जीवनो जीवनो,
जग में दिनड़ा चार,
कोई जुग में दिनड़ा चार,
माला फेरो हरी रे नाम की,
अरे हँसला रे,
आयो आयो सावणियै रो मास,
कोई सावणियै रो मास,
भादवो केडो गाजियों रे,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे।
अरे हँसला रे,
बरसे बरसे, मेहड़लो मझधार,
कोई मेहड़लो मझधार,
हां भरिया रे नाडी नाडिया,
हंसला रे, लेवणो लेवणो,
राम जी रो नाम,
कोई राम जी रो नाम,
भजना री बांधो गांठड़ी,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे।
अरे हँसला रे,
जावणु जावणु अमरापुर रे माय,
कोई अमरापुर रे माय,
नुगरा री संगत छोड़ दे,
अरे हंसला रे,
गावे गावे हरी भजन आप,
कृष्ण रा मीठा बोलना,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे।
Sunita Swami || हंसला चुगले मोतीड़ा रो चुण || Raju Swami || Hanslo || हँसलो ||Are Hansala Re, Chugale Chugale,
Moteeda Ro Choon,Koee Moteeda Ro Choon,
Kaankariya Chugana Chhod De,
Are Hansala Re, Chugale Chugale,
Moteeda Ro Choon,
Koee Moteeda Ro Choon,
Kaankariya Chugana Chhod De.
Are Hansala Re,
Bolee Bolee Koyal Jeda Bol,
Koee Koyal Jaida Bol,
Kaaga Ree Bolee Chhod De,
Hansala Re,
Chaalee Chaalee Hansale Vaalee Chaal,
Bagulaan Ree Chaalee Chhod De,
Are Hansala Re, Chugale Chugale,
Moteeda Ro Choon,
Koee Moteeda Ro Choon,
Kaankariya Chugana Chhod De.
Hansala Re Jeevano Jeevano,
Jag Mein Dinada Chaar,
Koee Jug Mein Dinada Chaar,
Maala Phero Haree Re Naam Kee,
Are Hansala Re,
Aayo Aayo Saavaniyai Ro Maas,
Koee Saavaniyai Ro Maas,
Bhaadavo Kedo Gaajiyon Re,
Are Hansala Re, Chugale Chugale,
Moteeda Ro Choon,
Koee Moteeda Ro Choon,
Kaankariya Chugana Chhod De.
Are Hansala Re,
Barase Barase, Mehadalo Majhadhaar,
Koee Mehadalo Majhadhaar,
Haan Bhariya Re Naadee Naadiya,
Hansala Re, Levano Levano,
Raam Jee Ro Naam,
Koee Raam Jee Ro Naam,
Bhajana Ree Baandho Gaanthadee,
Are Hansala Re, Chugale Chugale,
Moteeda Ro Choon,
Koee Moteeda Ro Choon,
Kaankariya Chugana Chhod De.
Are Hansala Re,
Jaavanu Jaavanu Amaraapur Re Maay,
Koee Amaraapur Re Maay,
Nugara Ree Sangat Chhod De,
Are Hansala Re,
Gaave Gaave Haree Bhajan Aap,
Krshn Ra Meetha Bolana,
Are Hansala Re, Chugale Chugale,
Moteeda Ro Choon,
Koee Moteeda Ro Choon,
Kaankariya Chugana Chhod De.
Sunita Swami Ke Bhajan, Rajasthani Bhajan, Marwadi Bhajan, Desi Bhajan, Sunita Swami New Bhajan,
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- ओढ़ भरम रो भाकलीयो भजन लिरिक्स Odh Bharam Ro Bhakaliyo Bhajan Lyrics
- सांवरा थारी माया रो पायो कोनी पार लिरिक्स मीनिंग Sanwara Thaari Maaya Ro Paayo Koni Paar Lyrics Meaning
- जाती रो कारण है नही संतो भजन लिरिक्स मीनिंग Jaati Ro Karan Hai Nahi Santa Lyrics
- बिणजारी रै हँस हँस बोल भजन लिरिक्स मीनिंग Binjaari Re Hans Hans Bol Lyrics Meaning
- राम जी रो नाम म्हाने मीठो घणों लागे लिरिक्स मीनिंग Raam Ji Ro Naam Mhane Meetho Ghano Laage Lyrics Meaning
- कुल रो कारण संता है नहीं भजन लिरिक्स Kul Ro Karan Santa Hai Nahi Lyrics