कठे सूं आई सूंठ कठे सूं आयो जीरो लिरिक्स Kathe Su Soonth Lyrics Rajasthani Folk Song by Manya Arora
कठे सूं सूंठ, कठे सूं आयो जीरो
कठे सूं आई सूंठ, कठे सूं आयो जीरो,
कठे सूं आई सूंठ, कठे सूं आयो जीरो,
कठे से आयो रे, भोली बाई थारो बीरो।
जयपुर से आई सूंठ, दिल्ली से आयो जीरो,
कलकत्ते से आयो, प्यारी भावज म्हारों बीरो,
क्या क्या में आई सूंठ, काहे में आयो जीरो,
काहे में आयो रे भोली बाई थारो बीरो,
काहे में आयो रे भोली बाई थारो बीरो,
गाड़ी में आई सूंठ, ऊँटा से आयो जीरो,
रैलां में आयो प्यारी भाबद म्हारो बीरो।
(खिंड गई सूंठ बिखर गयो जीरो
ओ रूठ गयो ऐ प्यारी भावज म्हारो बीरो
मैं चुग लेसा सूंठ पछाड़ लेस्या जीरो
मनाय लेस्या ए भोली भाई थारो बीरो
काहे में चाहे सूंठ, काहे में चाहे जीरो
काहे में चाहीजे प्यारी भावज म्हारो बीरो
जापे में चाहे सूंठ, रसोया चाहे जीरो
महलां में चाहिजे भोली भाई थारो बीरो
सेजां पे चाहिजे भोली भाई थारो बीरो)
कठे सूं आई सूंठ, कठे सूं आयो जीरो,
कठे से आयो रे, भोली बाई थारो बीरो।
जयपुर से आई सूंठ, दिल्ली से आयो जीरो,
कलकत्ते से आयो, प्यारी भावज म्हारों बीरो,
क्या क्या में आई सूंठ, काहे में आयो जीरो,
काहे में आयो रे भोली बाई थारो बीरो,
काहे में आयो रे भोली बाई थारो बीरो,
गाड़ी में आई सूंठ, ऊँटा से आयो जीरो,
रैलां में आयो प्यारी भाबद म्हारो बीरो।
(खिंड गई सूंठ बिखर गयो जीरो
ओ रूठ गयो ऐ प्यारी भावज म्हारो बीरो
मैं चुग लेसा सूंठ पछाड़ लेस्या जीरो
मनाय लेस्या ए भोली भाई थारो बीरो
काहे में चाहे सूंठ, काहे में चाहे जीरो
काहे में चाहीजे प्यारी भावज म्हारो बीरो
जापे में चाहे सूंठ, रसोया चाहे जीरो
महलां में चाहिजे भोली भाई थारो बीरो
सेजां पे चाहिजे भोली भाई थारो बीरो)
Kathe Se Aaaye Soonth - Maayra Bhaat Geet | Maanya Arora | Weddings 2021 | Mayra Singer
Kathe Soon Soonth, Kathe Soon Aayo Jeero,
Kathe Soon Aaee Soonth, Kathe Soon Aayo Jeero,
Kathe Se Aayo Re, Bholee Baee Thaaro Beero.
Jayapur Se Aaee Soonth, Dillee Se Aayo Jeero,
Kalakatte Se Aayo, Pyaaree Bhaavaj Mhaaron Beero,
Kya Kya Mein Aaee Soonth, Kaahe Mein Aayo Jeero,
Kaahe Mein Aayo Re Bholee Baee Thaaro Beero,
Kaahe Mein Aayo Re Bholee Baee Thaaro Beero,
Gaadee Mein Aaee Soonth, Oonta Se Aayo Jeero,
Railaan Mein Aayo Pyaaree Bhaabad Mhaaro Beero.
(Khind Gaee Soonth Bikhar Gayo Jeero
O Rooth Gayo Ai Pyaaree Bhaavaj Mhaaro Beero
Main Chug Lesa Soonth Pachhaad Lesya Jeero
Manaay Lesya E Bholee Bhaee Thaaro Beero
Kaahe Mein Chaahe Soonth, Kaahe Mein Chaahe Jeero
Kaahe Mein Chaaheeje Pyaaree Bhaavaj Mhaaro Beero
Jaape Mein Chaahe Soonth, Rasoya Chaahe Jeero
Mahalaan Mein Chaahije Bholee Bhaee Thaaro Beero
Sejaan Pe Chaahije Bholee Bhaee Thaaro Beero)
Presenting a very popular marwari Maayra Bhaat Geet "Kathe Se Aaaye Soonth" in the soulful voice of Maanya Arora. Song Credits: Vocals: Maanya Arora Music - Nitesh sharma Golu video- Jayant Malu For live events bookings related inquiries contact us at: Call: +918005822199 or E-Mail: maanya@pehchanmusic.com
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- गम गयी इण्डूणी लिरिक्स Gam Gayi Induni Lyrics
- ओ म्हारी घूमर छे नखराळी ऐ माँ लिरिक्स Mhari Ghumar Chhe Nakharali Lyrics
- चला चला रे डिलैवर गाड़ी हौले हौले लिरिक्स Chala Chala Re Daraivar Gadi Hole Hole Lyrics
- अंजन की सीटी में म्हारो मन डोले लिरिक्स Anjan Ki Siti Me Mharo Man Dole Lyrics
- पलका री छांव लिरिक्स Palaka Ree Chhanv Lyrics
- धोम पड़े धरती तपै रे लिरिक्स Dhoom Pade Dharati Tape Re Lyrics