आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरियां,
थारे स्वागत को कर राख्यों इंतज़ाम,
बुलावे थारा टाबरियां,
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरियां।
पलके बिछाई राह में थारी,
बेगा सा आ जाओं,
थारे दरश की प्यासी आँख्या,
इनकी प्यास बुझाओ,
म्हारे हिवड़े ने मिल जावेगो आराम,
बुलावे थारा टाबरियां,
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरियां।
चौखा भजन सुणावांगा जो,
थारे मन ने भावे,
भाव भरया भजना से थारो,
जी राजी हो जावै,
इबतो आ ही जाओ म्हारां सुख धाम,
बुलावे थारा टाबरियां,
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरियां।
हे रंग रसिया हे मन बसिया,
बात राख ल्यो म्हारी,
बिन्नु बोले थारी म्हारीं,
प्रेम की रिश्तेदारी,
बाबा प्रेम निभानो थारो पहलो काम,
बुलावे थारा टाबरियां,
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरियां।
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरिया,
थारे स्वागत को कर राख्यों इंतज़ाम,
बुलावे थारा टाबरियां,
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरियां।
बुलावे थारा टाबरियां,
थारे स्वागत को कर राख्यों इंतज़ाम,
बुलावे थारा टाबरियां,
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरियां।
पलके बिछाई राह में थारी,
बेगा सा आ जाओं,
थारे दरश की प्यासी आँख्या,
इनकी प्यास बुझाओ,
म्हारे हिवड़े ने मिल जावेगो आराम,
बुलावे थारा टाबरियां,
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरियां।
चौखा भजन सुणावांगा जो,
थारे मन ने भावे,
भाव भरया भजना से थारो,
जी राजी हो जावै,
इबतो आ ही जाओ म्हारां सुख धाम,
बुलावे थारा टाबरियां,
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरियां।
हे रंग रसिया हे मन बसिया,
बात राख ल्यो म्हारी,
बिन्नु बोले थारी म्हारीं,
प्रेम की रिश्तेदारी,
बाबा प्रेम निभानो थारो पहलो काम,
बुलावे थारा टाबरियां,
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरियां।
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरिया,
थारे स्वागत को कर राख्यों इंतज़ाम,
बुलावे थारा टाबरियां,
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम,
बुलावे थारा टाबरियां।
पधारो बाबा श्याम बुलावे थारा टाबरियां मीनिंग Padharo Baba Shyam Lyrics Meaning.
आओ आओ जी पधारो बाबा श्याम-आओ बाबा श्याम (श्री खाटू श्याम जी ) पधारो (स्वागत है ).बुलावे थारा टाबरियां- आपको आपके बच्चे (टाबरिया) बुला रहे हैं।
थारे स्वागत को कर राख्यों इंतज़ाम -आपके (थारे) स्वागत का इंतज़ाम कर रखा (कर राख्यो ) है।
पलके बिछाई राह में थारी- आपकी राह में हमने पलकें बिछा रखी हैं।
बेगा सा आ जाओं- आप जल्दी (बेगा सा ) आ जाओ।
थारे दरश की प्यासी आँख्या- आपके (थारे) दर्शन के लिए अखियां प्यासी हैं।
इनकी प्यास बुझाओ- अखियों की प्यास बुझाओ।
म्हारे हिवड़े ने मिल जावेगो आराम- मेरे हृदय, दिल (हिवड़े) को आराम मिल जाएगा।
चौखा भजन सुणावांगा जो- अच्छे भजन (चौखा) भजन सुनाएंगे।
थारे मन ने भावे- जो आपके (थारे) मन को अच्छे (भावे) लगेंगे।
भाव भरया भजना से थारो- भजनों में भक्ति का भाव भरा है।
जी राजी हो जावै- इससे आपका दिल (जी ) राजी हो जाएगा।
इबतो आ ही जाओ म्हारां सुख धाम - अब तो (ईब तो ) आ जाओ, हमारे सुखधाम।
हे रंग रसिया हे मन बसिया-हे बाबा श्याम (श्री कृष्ण) आप रंग रसिया और मन बसिया हो।
बात राख ल्यो म्हारी- मेरी बात रख लो, मेरी बात मान लो।
बिन्नु बोले थारी म्हारीं- बिन्नू (लेखक) कहते हैं की आपकी (थारी) और मेरी (म्हारी).
प्रेम की रिश्तेदारी- प्रेम की रिश्तेदारी है।
बाबा प्रेम निभानो थारो पहलो काम- बाबा प्रेम को निभाना आपका पहला काम है।
2021 में जो खाटू दर्शन के लिए नहीं जा पा रहे है वो जरूर सुने || पधारो बाबा श्याम || Reshmi Sharma
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Thaare Swagat Ko Kar Raakhyo Intezam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya.
Palke Bichhaayi Raah Mein Thaari,
Bega Sa Aa Jaoon,
Thaare Darsh Ki Pyaasi Aankhya,
Inki Pyaas Bujhao,
Mhaare Hivde Ne Mil Jaavego Aaraam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya.
Chaukha Bhajan Sunaawanga Jo,
Thaare Man Ne Bhaave,
Bhaav Bharaya Bhajna Se Thaara,
Ji Raaji Ho Jaave,
Ibto Aa Hi Jao Mhaara Sukh Dhaam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya.
He Rang Rasiya He Man Basiya,
Baat Raakh Lyo Mhaari,
Binnu Bole Thaari Mhaari,
Prem Ki Rishtedaari,
Baba Prem Nibhaano Thaaro Pehlo Kaam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya.
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Thaare Swagat Ko Kar Raakhyo Intezam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya.
Bulaave Thaara Taabariya,
Thaare Swagat Ko Kar Raakhyo Intezam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya.
Palke Bichhaayi Raah Mein Thaari,
Bega Sa Aa Jaoon,
Thaare Darsh Ki Pyaasi Aankhya,
Inki Pyaas Bujhao,
Mhaare Hivde Ne Mil Jaavego Aaraam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya.
Chaukha Bhajan Sunaawanga Jo,
Thaare Man Ne Bhaave,
Bhaav Bharaya Bhajna Se Thaara,
Ji Raaji Ho Jaave,
Ibto Aa Hi Jao Mhaara Sukh Dhaam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya.
He Rang Rasiya He Man Basiya,
Baat Raakh Lyo Mhaari,
Binnu Bole Thaari Mhaari,
Prem Ki Rishtedaari,
Baba Prem Nibhaano Thaaro Pehlo Kaam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya.
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Thaare Swagat Ko Kar Raakhyo Intezam,
Bulaave Thaara Taabariya,
Aao Aao Ji Padharo Baba Shyam,
Bulaave Thaara Taabariya.
Title :- Padharo Baba Shyam
Singer :- Reshmi Sharma
Music :- Dipankar Da
Lyrics :- Binnu ji
Copyright :- Sci Bhajan Official
Lable :- Shree Cassette Industry
Producer :- Shyam Agarwal
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- बैठा जो खाटू में उससे कहना है लिरिक्स Baitha Jo Khatu Me Lyrics
- बोलो जी दयालु कब आओगे लिरिक्स Bolo Ji Dayalu Lyrics
- श्याम बाबा थारा आशीर्वाद चाहिए जी लिरिक्स Shyam Baba Thara Aashirwad Lyrics
- मेरे सरकार सहारा देदे लिरिक्स Mere Sarkar Sahara De De Lyrics
- बाबा खाटू वाले आपसे आया करने मुलाकात लिरिक्स Baba Khatu Wale Lyrics
- मेरी तुमसे डोर जुड़ गयी रे लिरिक्स Meri Tumse Dor Jud Gai Re Lyrics