मेहंदी रंग लागी लिरिक्स Mehandi Rang Laagi Lyrics

मेहंदी रंग लागी लिरिक्स Mehandi Rang Laagi Lyrics, Rajasthani FolK Song Lyrics With Hindi Meaning.

मेहंदी थारे नाम री,
मैं मांडी सारी रात।
 याद करी जो साहिबो,
म्हारा राच्या घणे रा हाथ।

मेहंदी तो बाई ढोला मालवे,
आरों तांतो गयो गुजरात,
म्हारे मेहंदी रंग लागी
रंग लागी जी, हीये प्रीत जागी,
म्हारो तांतो गयो गुजरात,
म्हारे मेहंदी रंग लागी।

सासूजी पीसी म्हारी नणद छढ़ाई,
गोरी हथेल्यां माहीं मेहंदी रचाई,
मेहंदी रचाई ढोला चाव सूँ ,
म्हारा राच्या रंगीला घणा हाथ,
म्हारे मेहंदी रंग लागी,
रंग लागी जी, हीये प्रीत जागी,
म्हारो तांतो गयो गुजरात,
म्हारे मेहंदी रंग लागी।

थारी मजदूरी ढोला एक टका री,
पण घरआळी थारी है लाखा री,
अळगी मत कर ज्यो ढोला नौकरी,
म्हाने आवे आवे पिया थारी याद
म्हारे मेहंदी रंग लागी,
रंग लागी जी, हीये प्रीत जागी,
म्हारो तांतो गयो गुजरात,
म्हारे मेहंदी रंग लागी। 

मेहंदी रंग लागी (म्हारे मेहंदी रंग लागी) हिंदी मीनिंग Mehandi Rang Laagi Hindi Meaning Rajasthani FolK Song Lyrics With Hindi Meaning.

मेहंदी थारे नाम री, मैं मांडी सारी रात : मैंने आपके (थारे) नाम की मेहंदी पूरी रात लगाईं (मांडी) है।
 याद करी जो साहिबो, म्हारा राच्या घणे रा हाथ : आपको (साहिबा) को याद करूँ जिससे मेरे हाथों में मेहंदी अधिक रची है/रंग छोड़ा है।
मेहंदी तो बाई ढोला मालवे, आरों तांतो गयो गुजरात : यह मेहंदी तो मालवा में बोई (बाई) है इसका तांता (मेहंदी के आगे का भाग ) गुजरात गया है।
म्हारे मेहंदी रंग लागी : मेरे मेहंदी रची है।
रंग लागी जी, हीये प्रीत जागी : मेहंदी का रंग लगा है/रचा है और हृदय में सच्ची प्रीत/प्रेम जगा है।
सासूजी पीसी म्हारी नणद छढ़ाई : इस मेहंदी को मेरी सासु जी ने पीसी है और मेरी ननद ने मेरे हाथों पर लगाईं है।
गोरी हथेल्यां माहीं मेहंदी रचाई : गोरी हथेलियों में इस मेहंदी को लगाया है।
मेहंदी रचाई ढोला चाव सूँ  : मैंने बड़े ही चाव से ढोला मेहंदी रचाई है।
म्हारा राच्या रंगीला घणा हाथ : मेरे हाथों में यह खूब रची है।
थारी मजदूरी ढोला एक टका री : आपकी मजदूरी ढोला एक टके की है और।
पण घरआळी थारी है लाखा री : लेकिन आपकी घरवाली तो लाख टके की है, उसका मोल लाखों में है।
अळगी मत कर ज्यो ढोला नौकरी : बहुत दूर नौकरी मत करना।
म्हाने आवे आवे पिया थारी याद : मुझे आपकी (पिया) की याद सता रही है। 

Mehandi Rang Laagi मेहन्दी रंग लागी Chotu Singh Rawana | SP Jodha | Ran Choudhary | Khushbu Rathore

Mehandi Thaare Naam Ri,
Main Maandi Saari Raat.
 Yaad Kari Jo Saahibo,
Mhaara Raachya Ghane Ra Haath.

Mehandi To Bai Dhola Maalave,
Aaron Taanto Gayo Gujaraat,
Mhaare Mehandi Rang Laagi
Rang Laagi Ji, Hiye Prit Jaagi,
Mhaaro Taanto Gayo Gujaraat,
Mhaare Mehandi Rang Laagi.

Saasuji Pisi Mhaari Nanad Chhadhai,
Gori Hathelyaan Maahin Mehandi Rachai,
Mehandi Rachai Dhola Chaav Sun ,
Mhaara Raachya Rangila Ghana Haath,
Mhaare Mehandi Rang Laagi,
Rang Laagi Ji, Hiye Prit Jaagi,
Mhaaro Taanto Gayo Gujaraat,
Mhaare Mehandi Rang Laagi.

Thaari Majaduri Dhola Ek Taka Ri,
Pan Gharaali Thaari Hai Laakha Ri,
Alagi Mat Kar Jyo Dhola Naukari,
Mhaane Aave Aave Piya Thaari Yaad
Mhaare Mehandi Rang Laagi,
Rang Laagi Ji, Hiye Prit Jaagi,
Mhaaro Taanto Gayo Gujaraat,
Mhaare Mehandi Rang Laagi.
 
Singer: Chotu Singh Rawana Lyrics: Dhanraj Dadhich & Traditional Rajasthani Folk Music Production: Nizam Khan DOP : Harsh KJ Drone : Deval Directed by: Harsj KJ & SP Jodha koyal Line Producer : Bhawani Jodha Management : Rishikesh Sikhwal, Niranjan Jodha & Chetan Lakhara Digital Partner: Kapil Studios Produced By : Area51 Production Label : Ranaji Music
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url