फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
फागणियों नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
जगमग ज्योत जगाई जी साँवरिया,
कीर्तन में, कीर्तन में,
कीर्तन में आज पधारो सा,
फागणियों नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
रतन सिंघासन बैठो जी साँवरिया,
भगता ने, भगता ने,
भगता ने दरश दिखाओ सा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
फूला को गजरो, ल्याया जी साँवरिया,
म्हारो गजरो, म्हारों गजरो,
म्हारो गजरो पैहर दिखाओ,
ओ साँवरा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
जादू भरी है श्याम, थारी रै मुरलियाँ,
मीठी सी, मीठी सी,
मीठी सी तान सुनाओं सा,
ओ साँवरा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
छप्पन भोग बणायो जी साँवरिया,
थे रुच रुच, थे रुच रुच,
थे रुच रुच भोग लगाओ सा,
ओ साँवरा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
फागण की रुत रंग रंगीली,
होळी में, होळी में,
होळी में में रंग जमाओ सा,
ओ साँवरा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
मिनख जमारों था बिन ऐड़ो,
म्हारो जीवन, म्हारो जीवन,
म्हारो जीवन सफल बणाओ सा,
ओ साँवरा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
फागणियों नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
जगमग ज्योत जगाई जी साँवरिया,
कीर्तन में, कीर्तन में,
कीर्तन में आज पधारो सा,
फागणियों नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
रतन सिंघासन बैठो जी साँवरिया,
भगता ने, भगता ने,
भगता ने दरश दिखाओ सा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
फूला को गजरो, ल्याया जी साँवरिया,
म्हारो गजरो, म्हारों गजरो,
म्हारो गजरो पैहर दिखाओ,
ओ साँवरा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
जादू भरी है श्याम, थारी रै मुरलियाँ,
मीठी सी, मीठी सी,
मीठी सी तान सुनाओं सा,
ओ साँवरा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
छप्पन भोग बणायो जी साँवरिया,
थे रुच रुच, थे रुच रुच,
थे रुच रुच भोग लगाओ सा,
ओ साँवरा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
फागण की रुत रंग रंगीली,
होळी में, होळी में,
होळी में में रंग जमाओ सा,
ओ साँवरा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
मिनख जमारों था बिन ऐड़ो,
म्हारो जीवन, म्हारो जीवन,
म्हारो जीवन सफल बणाओ सा,
ओ साँवरा,
फागणियो नेड़े आयो सा,
ओ साँवरा,
म्हारे मन में हेत समायो सा,
ओ साँवरा।
New Shyam Bhajan 2021 ~ फागणियो निदे आयो संवारा | Sanju Sharma l Fagniyo Nide Aayo Sanwara
O Saanvara,
Mhaare Man Mein Het Samaayo Sa,
O Saanvara.
Phaaganiyon Nede Aayo Sa,
O Saanvara,
Mhaare Man Mein Het Samaayo Sa,
O Saanvara.
Jagamag Jyot Jagai Ji Saanvariya,
Kirtan Mein, Kirtan Mein,
Kirtan Mein Aaj Padhaaro Sa,
Phaaganiyon Nede Aayo Sa,
O Saanvara,
Mhaare Man Mein Het Samaayo Sa,
O Saanvara.
Ratan Singhaasan Baitho Ji Saanvariya,
Bhagata Ne, Bhagata Ne,
Bhagata Ne Darash Dikhao Sa,
Phaaganiyo Nede Aayo Sa,
O Saanvara,
Mhaare Man Mein Het Samaayo Sa,
O Saanvara.
Phula Ko Gajaro, Lyaaya Ji Saanvariya,
Mhaaro Gajaro, Mhaaron Gajaro,
Mhaaro Gajaro Paihar Dikhao,
O Saanvara,
Phaaganiyo Nede Aayo Sa,
O Saanvara,
Mhaare Man Mein Het Samaayo Sa,
O Saanvara.
Jaadu Bhari Hai Shyaam, Thaari Rai Muraliyaan,
Mithi Si, Mithi Si,
Mithi Si Taan Sunaon Sa,
O Saanvara,
Phaaganiyo Nede Aayo Sa,
O Saanvara,
Mhaare Man Mein Het Samaayo Sa,
O Saanvara.
Chhappan Bhog Banaayo Ji Saanvariya,
The Ruch Ruch, The Ruch Ruch,
The Ruch Ruch Bhog Lagao Sa,
O Saanvara,
Phaaganiyo Nede Aayo Sa,
O Saanvara,
Mhaare Man Mein Het Samaayo Sa,
O Saanvara.
Phaagan Ki Rut Rang Rangili,
Holi Mein, Holi Mein,
Holi Mein Mein Rang Jamao Sa,
O Saanvara,
Phaaganiyo Nede Aayo Sa,
O Saanvara,
Mhaare Man Mein Het Samaayo Sa,
O Saanvara.
Minakh Jamaaron Tha Bin Aido,
Mhaaro Jivan, Mhaaro Jivan,
Mhaaro Jivan Saphal Banao Sa,
O Saanvara,
Phaaganiyo Nede Aayo Sa,
O Saanvara,
Mhaare Man Mein Het Samaayo Sa,
O Saanvara.
Author - Saroj Jangir
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें। |