म्हारे श्याम की मोरछड़ी को म्हारे झाड़ो लगवा

म्हारे श्याम की मोरछड़ी को म्हारे झाड़ो लगवा दो

ऐस्यो रोग लग्यो थारो बाबा,
कोई वैद्य काम ना आये,
मोरछड़ी को झाड़ा दे दे,
कष्ट म्हारो मिट जाय।
करग्या कोई जादुकारो,
म्हारा श्याम ने बुलवा दो,
म्हारे श्याम की मोरछड़ी को,
म्हारो झाड़ो लगवा दो।

म्हारे जादू ऐसो घोर लग्यो,
मैं श्याम श्याम ही रटती हूँ,
उनके दर्शन री जोग लगी,
मैं उनके लिए तड़पती हूँ,
घर में म्हारे खाटू वाळे को,
कोई मंदिर बणवा दो,
म्हारे श्याम की मोरछड़ी को,
म्हारो झाड़ो लगवा दो,
करग्या कोई जादुकारो,
म्हारा श्याम ने बुलवा दो,
म्हारे श्याम की मोरछड़ी को,
म्हारो झाड़ो लगवा दो।

बस एक झलक देख्या श्याम की,
तब से म्हारी या हालत है,
म्हाने न्याय दिलाने लेके चलो,
जठे श्याम को लग्यो अदालत है,
कोई जतन जद मिले नहीं तो,
म्हाने खाटू भिजवा दो,
म्हारे श्याम की मोरछड़ी को,
म्हारो झाड़ो लगवा दो,
करग्या कोई जादुकारो,
म्हारा श्याम ने बुलवा दो,
म्हारे श्याम की मोरछड़ी को,
म्हारो झाड़ो लगवा दो।

म्हारे श्याम की मोरछड़ी को,
म्हारो झाड़ो लगवा दो,
करग्यां कोई जादुकारो,
म्हारा श्याम ने बुलवा दो,
म्हारे श्याम की मोरछड़ी को,
म्हारो झाड़ो लगवा दो।

Morchadi Ka Jhada | Shyam Bhajan | म्हारे श्याम की मोरछड़ी को म्हारे झाड़ो लगवा दो | by Sangita Poddar

Aisyo Rog Lagyo Thaaro Baaba,
Koi Vaidy Kaam Na Aaye,
Morachhadi Ko Jhaada De De,
Kasht Mhaaro Mit Jaay.
Karagya Koi Jaadukaaro,
Mhaara Shyaam Ne Bulava Do,
Mhaare Shyaam Ki Morachhadi Ko,
Mhaaro Jhaado Lagava Do.
Next Post Previous Post