ऐसो चटक मटक सो ठाकुर लिरिक्स Aiso Chatak Matak So Thakur Lyrics

ऐसो चटक मटक सो ठाकुर लिरिक्स Aiso Chatak Matak So Thakur Lyrics, Krishna Bhajan by देवी हेमलता शास्त्री जी

लोकन में हो नाय,
तीनों लोकन में हो नाय,
लोकन हूँ में नाय,
ऐसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनों लोकन हूँ में नाय
लोकन में हो नाय,
तीनों लोकन में हो नाय,
लोकन हूँ में नाय।

तीन ठौर ते टेढ़ो दिखै,
नटखट की चलगत यह सीखै,
टेड़े नैन चलावे तीखे
सब देवन को देव,
सब देवन को देव,
तउ ये बृज में घेरे गाय,
ऐसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनों लोकन हूँ में नाय
ऐसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनों लोकन हूँ में नाय
लोकन में हो नाय,
तीनों लोकन में हो नाय,
लोकन हूँ में नाय।

ब्रह्मा मोह कियो पछतायो,
दर्शन को शिव बृज में आयो,
मान इंद्र को दूर भगायो,
ऐसो वैभव वारो,
ऐसो वैभव वारो,
तऊ ये बृज में गारी खाय,
ऐसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनों लोकन हूँ में नाय
लोकन में हो नाय,
तीनों लोकन में हो नाय,
लोकन हूँ में नाय।

बड़े बड़े असूरन को मारयो,
नाग कालिया पकड़ पछाड़यो,
सात दिना तक गिरिवर धारयो,
ऐसो बलि तऊ,
ऐसो बलि तऊ,
ग्वालन पे खेलन में पिट जाय,
तीनों लोकन हूँ में नाय
ऐसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनों लोकन हूँ में नाय
लोकन में हो नाय,
तीनों लोकन में हो नाय,
लोकन हूँ में नाय।

रूप छबीलो है ब्रज सुंदर,
बिना बुलाए डोले घर घर,
प्रेमी ब्रज गोपीन को चाकर,
ऐसो प्रेम बढ्यो, ऐसो प्रेम बढ्यो,
माखन की चोरी करबे जाए
ऐसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनों लोकन हूँ में नाय
लोकन में हो नाय,
तीनों लोकन में हो नाय,
लोकन हूँ में नाय।

लोकन में हो नाय,
तीनों लोकन में हो नाय,
लोकन हूँ में नाय,
ऐसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनों लोकन हूँ में नाय
लोकन में हो नाय,
तीनों लोकन में हो नाय,
लोकन हूँ में नाय।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)

ऐसो चटक मटक सो ठाकुर - देवी हेमलता शास्त्री जी [मथुरा ,9627225222 ]

Lokan Mein Ho Naay,
Tinon Lokan Mein Ho Naay,
Lokan Hun Mein Naay,
Aiso Chatak Matak So Thaakur
Tinon Lokan Hun Mein Naay
Lokan Mein Ho Naay,
Tinon Lokan Mein Ho Naay,
Lokan Hun Mein Naay.

Tin Thaur Te Tedho Dikhai,
Natakhat Ki Chalagat Yah Sikhai,
Tede Nain Chalaave Tikhe
Sab Devan Ko Dev,
Sab Devan Ko Dev,
Tau Ye Brj Mein Ghere Gaay,
Aiso Chatak Matak So Thaakur
Tinon Lokan Hun Mein Naay
Aiso Chatak Matak So Thaakur
Tinon Lokan Hun Mein Naay
Lokan Mein Ho Naay,
Tinon Lokan Mein Ho Naay,
Lokan Hun Mein Naay.

Brahma Moh Kiyo Pachhataayo,
Darshan Ko Shiv Brj Mein Aayo,
Maan Indr Ko Dur Bhagaayo,
Aiso Vaibhav Vaaro,
Aiso Vaibhav Vaaro,
Tau Ye Brj Mein Gaari Khaay,
Aiso Chatak Matak So Thaakur
Tinon Lokan Hun Mein Naay
Lokan Mein Ho Naay,
Tinon Lokan Mein Ho Naay,
Lokan Hun Mein Naay.

Bade Bade Asuran Ko Maarayo,
Naag Kaaliya Pakad Pachhaadayo,
Saat Dina Tak Girivar Dhaarayo,
Aiso Bali Tau,
Aiso Bali Tau,
Gvaalan Pe Khelan Mein Pit Jaay,
Tinon Lokan Hun Mein Naay
Aiso Chatak Matak So Thaakur
Tinon Lokan Hun Mein Naay
Lokan Mein Ho Naay,
Tinon Lokan Mein Ho Naay,
Lokan Hun Mein Naay.

Rup Chhabilo Hai Braj Sundar,
Bina Bulae Dole Ghar Ghar,
Premi Braj Gopin Ko Chaakar,
Aiso Prem Badhyo, Aiso Prem Badhyo,
Maakhan Ki Chori Karabe Jae
Aiso Chatak Matak So Thaakur
Tinon Lokan Hun Mein Naay
Lokan Mein Ho Naay,
Tinon Lokan Mein Ho Naay,
Lokan Hun Mein Naay.

Lokan Mein Ho Naay,
Tinon Lokan Mein Ho Naay,
Lokan Hun Mein Naay,
Aiso Chatak Matak So Thaakur
Tinon Lokan Hun Mein Naay
Lokan Mein Ho Naay,
Tinon Lokan Mein Ho Naay,
Lokan Hun Mein Naay.
+

एक टिप्पणी भेजें