आवो नी पधारो म्हारा किशन कन्हैया लिरिक्स Avo Ni Padharo Mhara Krishn Lyrics

आवो नी पधारो म्हारा किशन कन्हैया लिरिक्स Avo Ni Padharo Mhara Krishn Lyrics, Rajasthani Bhajan by Om Ji Mundel

आवो नी पधारो म्हारा,
किशन कन्हैया,
थाने गो माता बुलावे वो,
साँवरा बेगो बेगो आय।

पहलो दुखड़ो है दुनिया में,
गौ माता दुख पावै,
बुढी हुआ पचे सारनी पुचे,
नरका लिजावे रै,
साँवरा बेगो बेगो आव,
आवो नी पधारो म्हारा,
कृष्ण कन्हैया,
थाने गौ माता बुलावे वो,
साँवरा बेगो बेगो आय।

दुजो दुखडो है दुनिया में,
कन्या बेच धन खावे रे,
कन्या धन का पैसो लेवे तो,
नरका मे जावे रे,
साँवरा बेगो बेगो आव,
आवो नी पधारो म्हारा,
कृष्ण कन्हैया,
थाने गौ माता बुलावे वो,
साँवरा बेगो बेगो आय।

अरे तीजो दुखडो है दुनिया में,
बुढा ने परनावे रै,
बुढा रे सिर पे बांधे सेवरा,
लोग हसावे रे,
साँवरा बेगो बेगो आव,
आवो नी पधारो म्हारा,
कृष्ण कन्हैया,
थाने गौ माता बुलावे वो,
साँवरा बेगो बेगो आय।

रघुवंश आवे यदुवंशी आवे,
सभी सखियन को लावे रै,
दास जाने ने दर्शन दिजो,
जस मीरा बाई गावे रे,
साँवरा बेगो बेगो आव।
आवो नी पधारो म्हारा,
कृष्ण कन्हैया,
थाने गौ माता बुलावे वो,
साँवरा बेगो बेगो आय।

भजन श्रेणी : विविध भजन/ सोंग लिरिक्स हिंदी Bhajan/ Song Lyrics



आओ नी पधारो मारा कृष्ण कन्हैया थाने गौमाता बुलावे | om g mundel aawo ni padharo mhara kishn kanyya

आपने भजन " आओ नी पधारो मारा कृष्ण कन्हैया थाने गौमाता बुलावे | om g mundel aawo ni padharo mhara kishn kanyya " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. प्रसिद्ध Krishna Bhajan / Gau Mata Bhaajn भजन जिसका टाइटल आवो नी पधारो म्हारा किशन कन्हैया लिरिक्स Avo Ni Padharo Mhara Krishn Lyrics है के लिरिक्स/बोल यहाँ दिए गए हैं। इस भजन के गायक Om Ji Mundel हैं और लेखक Om Ji Mundel हैं। आशा है यह भजन आपको अवश्य ही पसंद आएगा।

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-

यह भी देखें You May Also Like

 
Aavo Ni Padhaaro Mhaara,
Kishan Kanhaiya,
Thaane Go Maata Bulaave Vo,
Saanvara Bego Bego Aay.

Pahalo Dukhado Hai Duniya Mein,
Gau Maata Dukh Paavai,
Budhi Hua Pache Saarani Puche,
Naraka Lijaave Rai,
Saanvara Bego Bego Aav,
Aavo Ni Padhaaro Mhaara,
Krshn Kanhaiya,
Thaane Gau Maata Bulaave Vo,
Saanvara Bego Bego Aay.

Dujo Dukhado Hai Duniya Mein,
Kanya Bech Dhan Khaave Re,
Kanya Dhan Ka Paiso Leve To,
Naraka Me Jaave Re,
Saanvara Bego Bego Aav,
Aavo Ni Padhaaro Mhaara,
Krshn Kanhaiya,
Thaane Gau Maata Bulaave Vo,
Saanvara Bego Bego Aay.

Are Tijo Dukhado Hai Duniya Mein,
Budha Ne Paranaave Rai,
Budha Re Sir Pe Baandhe Sevara,
Log Hasaave Re,
Saanvara Bego Bego Aav,
Aavo Ni Padhaaro Mhaara,
Krshn Kanhaiya,
Thaane Gau Maata Bulaave Vo,
Saanvara Bego Bego Aay.

Raghuvansh Aave Yaduvanshi Aave,
Sabhi Sakhiyan Ko Laave Rai,
Daas Jaane Ne Darshan Dijo,
Jas Mira Bai Gaave Re,
Saanvara Bego Bego Aav.
Aavo Ni Padhaaro Mhaara,
Krshn Kanhaiya,
Thaane Gau Maata Bulaave Vo,
Saanvara Bego Bego Aay.


ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।

अपने पसंद का भजन खोजे

+

एक टिप्पणी भेजें