थारे मन मे सीताराम म्हारें मन में थारो Thare Man Me Sitaram

थारे मन मे सीताराम म्हारें मन में थारो डेरो लिरिक्स Thare Man Me Sitaram Lyrics, Hanuman Bhajan by Singer : Sandeep Bansal

लाग लपेट से हेट करूँ मैं,
सीधी बात बताऊँ,
सौ परसेंट भगत मैं थारों,
खड़ताल बजा के गाउँ।

थारे मन में सीताराम,
म्हारे मन में थारो डेरो,
इब मेरो दुनिया से के काम,
सिग्नल जुड़ गयो थारो मेरो,
थारे मन मे सीताराम,
म्हारें मन में थारो डेरो।

सालासर में घर बणवा दे,
ओ सालासर वाळे,
नौकर तेरा कहण लगे,
इब मन्ने मेरे घर वाळे,
थारे मंदिर में हो शाम,
जागे मेरो यही सवेरो,
थारे मन मे सीताराम,
म्हारें मन में थारो डेरो।

बालाजी महाराज मैं थारे,
पाछे पाछे डोलूँ,
कदी हंसु देख देख थने,
कदी प्रेम में रोळू,
पागल पड़ गया म्हारा नाम,
बाबा है की नी तन्ने बेरो,
थारे मन मे सीताराम,
म्हारें मन में थारो डेरो।

साल कई हो लिए रे बाबा,
सालासर में आते,
इब तो खुलगे होंगे तेरे,
बैंक में मेरे खाते,
दे मन्ने भक्ति का इनाम,
बाकी तेरो दियो भतेरो,
थारे मन मे सीताराम,
म्हारें मन में थारो डेरो।

थारे मन में सीता राम,
म्हारे मन में थारो डेरो,
इब मेरो दुनियां से के काम,
सिग्नल जुड़ गयो थारो मेरो,
थारे मन मे सीताराम,
म्हारें मन में थारो डेरो।


भजन श्रेणी : हनुमान भजन (Hanuman Bhajan)



Salasar Balaji Bhajan 2022 | Thare Man Mein Sitaram | Sandeep Bansal | संदीप बंसल

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-
 Laag Lapet Se Het Karun Main,
Sidhi Baat Bataun,
Sau Parasent Bhagat Main Thaaron,
Khadataal Baja Ke Gaun.

Thaare Man Mein Sitaaraam,
Mhaare Man Mein Thaaro Dero,
Ib Mero Duniya Se Ke Kaam,
Signal Jud Gayo Thaaro Mero,
Thaare Man Me Sitaaraam,
Mhaaren Man Mein Thaaro Dero.

Saalaasar Mein Ghar Banava De,
O Saalaasar Vaale,
Naukar Tera Kahan Lage,
Ib Manne Mere Ghar Vaale,
Thaare Mandir Mein Ho Shaam,
Jaage Mero Yahi Savero,
Thaare Man Me Sitaaraam,
Mhaaren Man Mein Thaaro Dero.

Baalaaji Mahaaraaj Main Thaare,
Paachhe Paachhe Dolun,
Kadi Hansu Dekh Dekh Thane,
Kadi Prem Mein Rolu,
Paagal Pad Gaya Mhaara Naam,
Baaba Hai Ki Ni Tanne Bero,
Thaare Man Me Sitaaraam,
Mhaaren Man Mein Thaaro Dero.

Saal Kai Ho Lie Re Baaba,
Saalaasar Mein Aate,
Ib To Khulage Honge Tere,
Baink Mein Mere Khaate,
De Manne Bhakti Ka Inaam,
Baaki Tero Diyo Bhatero,
Thaare Man Me Sitaaraam,
Mhaaren Man Mein Thaaro Dero.

Thaare Man Mein Sita Raam,
Mhaare Man Mein Thaaro Dero,
Ib Mero Duniyaan Se Ke Kaam,
Signal Jud Gayo Thaaro Mero,
Thaare Man Me Sitaaraam,
Mhaaren Man Mein Thaaro Dero.
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें