ऐसो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो जी लिरिक्स Aiso Datar Kathe Dekhyo Lyrics

ऐसो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो जी लिरिक्स Aiso Datar Kathe Dekhyo Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Singer: Mukesh Bagda - 9414068617

ऐसो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो जी,
शरण पड्या को बाबा, काम बनावे जी,
आने जो ध्यावे वो तो मौज उड़ावे जी,
ऐसो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो जी।

निज भगतां पर भीड़ पड़े तो
झट से उबारे म्हारों श्याम धणी
दर आये की आस पूरावै,
दर पे जो लेके आवे आस घणी,
ऐसो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो जी।

आंधणिया ने आंख्या देवे,
पांगलिया ने देवे टांगड़ली,
निरधनियाँ ने दौलत देवे,
बेटो पावे थे बांझणली,
ऐसो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो जी।

बिन बोल्यां ही निज भगतां की,
पीड़ पिछाणै म्हारो सांवरियो,
हर्ष सुमिर ले कान्हूडे ने,
घर भर देसी तेरी नटवरियो,
अस्यो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो जी।

ऐसो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो जी,
शरण पड्या को बाबा, काम बनावे जी,
आने जो ध्यावे वो तो मौज उड़ावे जी,
ऐसो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो जी।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)

भजन श्रेणी : खाटू श्याम जी भजन (Khatu Shyam Ji Bhajan)



Aiso Daataar | ऐसो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो | Khatu Shyam Beautiful Bhajan by Mukesh Bagda |HD

आपने भजन " Aiso Daataar | ऐसो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो | Khatu Shyam Beautiful Bhajan by Mukesh Bagda |HD " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. प्रसिद्ध Khatu Shyam Ji Krishna Bhajan भजन जिसका टाइटल ऐसो दातार कठे देख्यो ना सुण्यो जी लिरिक्स Aiso Datar Kathe Dekhyo Lyrics है के लिरिक्स/बोल यहाँ दिए गए हैं। इस भजन के गायक Mukesh Bagada हैं और लेखक Lyricist: Vinod Agarwal (Harsh) हैं। आशा है यह भजन आपको अवश्य ही पसंद आएगा।

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-
Aiso Datar Kathe Dekhyo Na Sunyo Ji,
Sharan Padya Ko Baba, Kam Banave Ji,
ane Jo Dhyave Vo To Mauj Udave Ji,
Aiso Datar Kathe Dekhyo Na Sunyo Ji.

Nij Bhagatan Par Bhid Pade To
Jhat Se Ubare Mharon Shyam Dhani
Dar aye Ki as Puravai,
Dar Pe Jo Leke ave as Ghani,
Aiso Datar Kathe Dekhyo Na Sunyo Ji.

andhaniya Ne ankhya Deve,
Pangaliya Ne Deve Tangadali,
Niradhaniyan Ne Daulat Deve,
Beto Pave The Banjhanali,
Aiso Datar Kathe Dekhyo Na Sunyo Ji.

Bin Bolyan Hi Nij Bhagatan Ki,
Pid Pichhanai Mharo Sanvariyo,
Harsh Sumir Le Kanhude Ne,
Ghar Bhar Desi Teri Natavariyo,
Asyo Datar Kathe Dekhyo Na Sunyo Ji.

Aiso Datar Kathe Dekhyo Na Sunyo Ji,
Sharan Padya Ko Baba, Kam Banave Ji,
ane Jo Dhyave Vo To Mauj Udave Ji,
Aiso Datar Kathe Dekhyo Na Sunyo Ji.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url