मीठे रस से भरी रे राधा रानी लागे भजन लिरिक्स Meethe Ras Se Bhari Radha Lage Lyrics

मीठे रस से भरी रे राधा रानी लागे भजन लिरिक्स Meethe Ras Se Bhari Radha Lage Lyrics


Latest Bhajan Lyrics

मीठे रस से भरी रे, राधा रानी लागे,
मने खारो खारो जमुनाजी रो पानी लागे
मीठे रस से भरी रे, राधा रानी लागे,
मने कारो खारो खारो जमुनाजी रो पानी लागे

यमुनाजी ताे कारी कारी राधा गोरी गोरी
वृन्दावन में धूम मचावे बरसाना कि छोरी
व्रज्धाम राधाजी की राजरानी लागे राजरानी लागे

कान्हा नित मुरली मे तेरे सुनरे बारम बार
कोटिन रूप धरे मनमोहन, तऊ ना पावे पार
रूप रंग की छबीली पटरानी लागे पटरानी लागे

ना भावे मने माखन-मिसरी, अब ना कोई मिठाई
मारी जीबड़या ने भावे अब तो नाम मलाई
वृषभानु की लाली तो गुड़धानी लागे गुड़धानी लागे

राधा राधा नाम रटत है जो नर आठों नाम
तिनकी बाधा दूर करत है राधा राधा नाम
 
-2-
 
मीठे रस से भरीयो री,
राधा रानी लागे।
राधा तू बड़भागिनी,
और कौन तपस्या किन,
तीन लोक के स्वामी है,
राधा सब तेरे आधीन।
मीठे रस से भरीयो री,
राधा रानी लागे,
महारानी लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।

यमुना मैया कारी कारी,
राधा गोरी गोरी,
वृन्दावन में धूम मचावे,
बरसाने की छोरी,
ब्रजधाम राधा जु की,
रजधानी लागे,
महारानी लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।

ना भावे अब माखन मिसरी,
और ना कोई मिठाई,
जीबड़या ने भावे अब तो,
राधा नाम मलाई,
वृषभानु की लली तो,
गुड़धानी  लागे,
गुड़धानी  लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।

कान्हा नित मुरली मे टेरे,
सुमरे बारम्बार,
कोटिन रूप धरे मनमोहन,
कोई ना पावे पार,
राधा रूप की अनोखी,
पटरानी लागे,
महारानी लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।

राधा राधा नाम रटत है,
जो नर आठों याम,
उनकी बाधा दूर करत है,
राधा राधा नाम,
राधा नाम मे सफल,
जिंदगानी लागे,
जिंदगानी लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।

मीठे रस से भरयो री,
राधा रानी लागे,
महारानी लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।



Mithe Ras Se Bharyo Radha Rani Lage | Lord Krishna Bhajan
Song - Mithe Ras Se Bharyo Radha Rani Lage
Album - Choti Choti Gaiya Chote Chote Gwal - 2
Singer - Ami Joshi & Asif Jeriya
Meethe Ras Se Bharee Re, Raadha Raanee Laage,
Mane Khaaro Khaaro Jamunaajee Ro Paanee Laage
Meethe Ras Se Bharee Re, Raadha Raanee Laage,
Mane Kaaro Khaaro Khaaro Jamunaajee Ro Paanee Laage

Yamunaajee Taae Kaaree Kaaree Raadha Goree Goree
Vrndaavan Mein Dhoom Machaave Barasaana Ki Chhoree
Vrajdhaam Raadhaajee Kee Raajaraanee Laage Raajaraanee Laage

Kaanha Nit Muralee Me Tere Sunare Baaram Baar
Kotin Roop Dhare Manamohan, Taoo Na Paave Paar
Roop Rang Kee Chhabeelee Pataraanee Laage Pataraanee Laage

Na Bhaave Mane Maakhan-misaree, Ab Na Koee Mithaee
Maaree Jeebadaya Ne Bhaave Ab To Naam Malaee
Vrshabhaanu Kee Laalee To Gudadhaanee Laage Gudadhaanee Laage

Raadha Raadha Naam Ratat Hai Jo Nar Aathon Naam
Tinakee Baadha Door Karat Hai Raadha Raadha Naam
 
यह भजन हमें यह संदेश देता है कि हमें प्रेम और भक्ति का महत्व समझना चाहिए। हमें हमेशा प्रेम और भक्ति के मार्ग पर चलना चाहिए। प्रेम और भक्ति से ही हम अपने जीवन में सफलता और खुशियाँ प्राप्त कर सकते हैं। यह भजन हमें यह भी बताता है कि हमें भगवान कृष्ण और राधा की भक्ति में आस्था रखनी चाहिए। हमें भगवान कृष्ण और राधा के नाम का जाप करना चाहिए। भगवान कृष्ण और राधा की कृपा से ही हम अपने जीवन में सभी बाधाओं से मुक्त हो सकते हैं।
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url