महाराज गजानंद आवजो जी भजन लिरिक्स Maharaj Gajanand Aavjo Ji Mhari Sabha Lyrics

महाराज गजानंद आवजो जी भजन लिरिक्स Maharaj Gajanand Aavjo Ji Mhari Sabha Lyrics

महाराज गजानंद आवजो जी
म्हारी सभा में रंग बरसाओ,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।।

रणत भवन से आवो नी गजानन,
संग में रिद्धि सिद्धि ल्यावो,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।
गणराज विनायक आवो,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।।

ब्रम्हा जी आवो देवा विष्णु पधारो,
संग में सरस्वती ले आवो,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।
गणराज विनायक आवो,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।।

नांदिये सवारी शिव भोला पधारो,
संग में पार्वती ने ल्यावो,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।
गणराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।।

सिंघ सवारी नवदुर्गे पधारो,
संग में काळा गौरा ल्यावो,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।
गणराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।।

लीले सवारी बाबा रामदेव आवो,
संग में मेतल राणी ल्यावो,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।
गणराज विनायक आवो,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।।

तानसेन देवा थारो यश गावे,
भूल्या ने राह बतावो,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।
गणराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।।

Mahaaraaj Gajaanand Aavajo Jee
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao..


Ranat Bhavan Se Aavo Nee Gajaanan,
Sang Mein Riddhi Siddhi Lyaavo,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao.
Ganaraaj Vinaayak Aavo,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao..

Bramha Jee Aavo Deva Vishnu Padhaaro,
Sang Mein Sarasvatee Le Aavo,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao.
Ganaraaj Vinaayak Aavo,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao..

Naandiye Savaaree Shiv Bhola Padhaaro,
Sang Mein Paarvatee Ne Lyaavo,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao.
Ganaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao..

Singh Savaaree Navadurge Padhaaro,
Sang Mein Kaala Gaura Lyaavo,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao.
Ganaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao..

Leele Savaaree Baaba Raamadev Aavo,
Sang Mein Metal Raanee Lyaavo,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao.
Ganaraaj Vinaayak Aavo,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao..

Taanasen Deva Thaaro Yash Gaave,
Bhoolya Ne Raah Bataavo,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao.
Ganaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaaree Sabha Mein Rang Barasao..
 
इस भजन में, भक्त भगवान गणेश से अपनी सभा में आकर खुशियां बिखेरने की प्रार्थना कर रहे हैं। वे भगवान गणेश को "रणत भवन" से आने के लिए कहते हैं, जो उनकी निवास स्थान है। वे भगवान गणेश को अपने साथ रिद्धि-सिद्धि लाने के लिए कहते हैं, जो धन, समृद्धि और सफलता के देवता हैं। भक्त ब्रह्मा, विष्णु और महेश जैसे अन्य देवताओं को भी अपनी सभा में आमंत्रित करते हैं। वे भगवान शिव और माता पार्वती, नवदुर्गे और बाबा रामदेव को भी आमंत्रित करते हैं।
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url