नहीं भावे थारो देशडलो रंग रुडो माँ
नहिं भावै थांरो देसडलो जी रंगरूडो।।
थांरा देसा में राणा साध नहीं छै लोग बसे सब कूडो।
गहणा गांठी राणा हम सब त्यागा त्याग्यो कररो चूडो।।
काजल टीकी हम सब त्याग्या त्याग्यो है बांधन जूडो।
मीरा के प्रभु गिरधर नागर बर पायो छै रूडो।।
थांरा देसा में राणा साध नहीं छै लोग बसे सब कूडो।
गहणा गांठी राणा हम सब त्यागा त्याग्यो कररो चूडो।।
काजल टीकी हम सब त्याग्या त्याग्यो है बांधन जूडो।
मीरा के प्रभु गिरधर नागर बर पायो छै रूडो।।
Nahin Bhaavai Thaanro Desadalo Jee Rangaroodo..
Thaanra Desa Mein Raana Saadh Nahin Chhai Log Base Sab Koodo.
Gahana Gaanthee Raana Ham Sab Tyaaga Tyaagyo Kararo Choodo..
Kaajal Teekee Ham Sab Tyaagya Tyaagyo Hai Baandhan Joodo.
Meera Ke Prabhu Giradhar Naagar Bar Paayo Chhai Roodo..
नहीं भावे थारो देशडलो रंग रुडो माँ मीराबाई भजन मुरलीधर जी महाराज की सुमधुर वाणी में
- शीश के दानी श्याम साँवरिया Sheesh Ke Daani Shyam Sanwariya
- साँवरे कब आओगे Sanware Kab Aaoge
- आ गया लो मेला मेरे श्याम का Aa Gaya Lo Mela Mere Shyam Ka
- लीलो श्याम जी को भजन Leelo Shyam Ji Ko Bhajan
- खाटू की नगरी में बैठा Khatu Ki Nagari Me Baitha
- रसीलो फागण आयो रे Chalo Chao Re Khatu Dham Raseelo Fagan Aayo Re
