मेरो कान्हा गुलाब को फूल लिरिक्स Mero Kanha Gulab Ko Phool Lyrics

मेरो कान्हा गुलाब को फूल लिरिक्स Mero Kanha Gulab Ko Phool Lyrics

 
मेरो कान्हा गुलाब को फूल लिरिक्स Mero Kanha Gulab Ko Phool Lyrics

मेरो कान्हा गुलाब को फूल,
किशोरी मेरी कुसुम कली।
मेरो कान्हां ग़ुलाब को फूल,
किशोरी मेरी कुसुम कली।

कान्हा मेरो नन्द जु को छोना,
कान्हा मेरो नन्द जु को छोना,
श्री राधे वृषभानु लली,
किशोरी मेरी कुसुम कली।
मेरो कान्हां ग़ुलाब को फूल,
किशोरी मेरी कुसुम कली।

कान्हा मांगे माखन लोना,
कान्हा मांगे माखन लोना,
राधे भावे मिश्री की डली,
किशोरी मेरी कुसुम कली।
मेरो कान्हां ग़ुलाब को फूल,
किशोरी मेरी कुसुम कली।

कान्हा खेले नन्द जु के अंगना,
कान्हा खेले नन्द जु के अंगना,
राधे खेले रंगीली गली,
किशोरी मेरी कुसुम कली।
मेरो कान्हां ग़ुलाब को फूल,
किशोरी मेरी कुसुम कली।

बृज निधि दर्शन की प्यासी,
बृज निधि दर्शन की प्यासी,
वो तो भटकट गली गली,
किशोरी मेरी कुसुम कली।
मेरो कान्हां ग़ुलाब को फूल,
किशोरी मेरी कुसुम कली।

मेरो कान्हा गुलाब को फूल किशोरी मेरी कुसुम कली भजन लिरिक्स Mero Kanha Gulab Ko Phool Bhajan

मेरो कान्हा गुलाब को फूल
किशोरी मेरी कुसुम कली
मेरो कान्हा गुलाब को फूल
किशोरी मेरी कुसुम कली

कान्हा मेरो नन्द जू को छौना
राधे मेरी बृषभानु लली
किशोरी मेरी कुसुम कली
मेरो कान्हा गुलाब को फूल
किशोरी मेरी कुसुम कली

कान्हा मांगे माखन लौना
राधे भावे मिश्री की डली
किशोरी मेरी कुसुम कली
मेरो कान्हा गुलाब को फूल
किशोरी मेरी कुसुम कली

कान्हा खेले नन्द जो के अंगना
राधे खेले रंगीली गली

किशोरी मेरी कुसुम कली 
मेरो कान्हा गुलाब को फूल
किशोरी मेरी कुसुम कली

ब्रिज निधि दर्शन की प्यासी
वो तो भटके गली गली
किशोरी मेरी कुसुम कली
मेरो कान्हा गुलाब को फूल
किशोरी मेरी कुसुम कली
 

मेरो कान्हा गुलाब को फूल !! Latest Bhajan Of Krishna With Lyrics !! Mridul Krishna Shastri

यह भी देखें You May Also Like
Mero Kaanha Gulaab Ko Phool
Kishoree Meree Kusum Kalee
Mero Kaanha Gulaab Ko Phool
Kishoree Meree Kusum Kalee

Kaanha Mero Nand Joo Ko Chhauna
Raadhe Meree Brshabhaanu Lalee
Kishoree Meree Kusum Kalee
Mero Kaanha Gulaab Ko Phool
Kishoree Meree Kusum Kalee

Kaanha Maange Maakhan Launa
Raadhe Bhaave Mishree Kee Dalee
Kishoree Meree Kusum Kalee
Mero Kaanha Gulaab Ko Phool
Kishoree Meree Kusum Kalee

Kaanha Khele Nand Jo Ke Angana
Raadhe Khele Rangeelee Galee
Kishoree Meree Kusum Kalee
Mero Kaanha Gulaab Ko Phool
Kishoree Meree Kusum Kalee

Brij Nidhi Darshan Kee Pyaasee
Vo To Bhatake Galee Galee
Kishoree Meree Kusum Kalee
Mero Kaanha Gulaab Ko Phool
Kishoree Meree Kusum Kalee
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url