थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में लिरिक्स

थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में Thari Jyot Jali Duniyan Bhar Me Keshav Trivedi

 
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में Thari Jyot Jali Duniyan Bhar Me Keshav Trivedi

ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
तेरी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
मोरे खाटू जी सरकार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,

शीश को है तू दानी,
सारी दुनीयाँ ने मानी,
थे तो तीन बाण हो धारी,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
मोरे खाटू जी सरकार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,

फागुन को है यो महीनों,
बाबा को लाग्यो है मेलो,
सारे भर भर खेले गुलाल,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
मोरे खाटू जी सरकार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,

कोई लावे नीलो पीलो,
कोई लावे रंग गुलाबी,
थारे केसरिया है लगावे,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
मोरे खाटू जी सरकार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,

सबकी बाबा सुनता,
थे सबकी लाज बजाता,
केशव आयो थारे द्वार,
म्हे आया थारे द्वार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
मोरे खाटू जी सरकार,
थारी ज्योत जली दुनीयाँ भर में,
 

Thari Jyoti Jale |Khatu Shyam Bhajan | मोरे खाटू जी सरकार थारी ज्योत जली दुनिया भर में Keshav Trived

Jyot Jalee Duneeyaan Bhar Mein,
Teree Jyot Jalee Duneeyaan Bhar Mein,
More Khaatoo Jee Sarakaar,
Thaaree Jyot Jalee Duneeyaan Bhar Mein,

Sheesh Ko Hai Too Daanee,
Saaree Duneeyaan Ne Maanee,
The To Teen Baan Ho Dhaaree,
Thaaree Jyot Jalee Duneeyaan Bhar Mein,
More Khaatoo Jee Sarakaar,
Thaaree Jyot Jalee Duneeyaan Bhar Mein,

Phaagun Ko Hai Yo Maheenon,
Baaba Ko Laagyo Hai Melo,
Saare Bhar Bhar Khele Gulaal,
Thaaree Jyot Jalee Duneeyaan Bhar Mein,
More Khaatoo Jee Sarakaar,
Thaaree Jyot Jalee Duneeyaan Bhar Mein,

Koee Laave Neelo Peelo,
Koee Laave Rang Gulaabee,
Thaare Kesariya Hai Lagaave,
Thaaree Jyot Jalee Duneeyaan Bhar Mein,
More Khaatoo Jee Sarakaar,
Thaaree Jyot Jalee Duneeyaan Bhar Mein,

Sabakee Baaba Sunata,
The Sabakee Laaj Bajaata,
Keshav Aayo Thaare Dvaar,
Mhe Aaya Thaare Dvaar,
Thaaree Jyot Jalee Duneeyaan Bhar Mein,
More Khaatoo Jee Sarakaar,
Thaaree Jyot Jalee Duneeyaan Bhar Mein,
 
Song: Thari Jyot Jale
Singer: Keshav Trivedi
Music: Bhawesh Soni
Lyricist: Keshav Trivedi
 
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें