उड़ जा काला कागला साँवरियो आवे रे

उड़ जा काला कागला साँवरियो आवे रे

जो मैं ऐसा जानती, प्रीत करे दुख होय,
नगर ढिंढ़ोरा पीटती, प्रीत ना करियो कोय,
उड़ जा काला कागला साँवरियो आवे रे,
बाबा को ल्यादे रे सन्देश बावरा,
उड़ जा काला कागला साँवरियो आवे रे।

काली काली पाँखा तेरी मोर सी रँगाउ रै,
सोनी ने बुला के तेरी चोंच मैं माधवाऊँ रै,
खीर मैं खुवाऊँ रे, खीर मैं खुवाऊँ रे,
खीर मैं खुवाऊँ जीमण भात भात रा हो ओ,
उड़ जा काला कागला साँवरियो आवे रे।

साँवरियो मिज़ाजी बाबो, जागे है के सूत्यो रे,
साँची तू बता वोके भक्ता ने भूल्यो रे,
बेगो जा सुणा दे रे, बेगो जा सुणा दे रे,
बेगो जा सुणा दे रे सन्देश बावरा हो ओ,
उड़ जा काला कागला साँवरियो आवे रे।

भगत अनोखा तेरा तू भी है अनोखो रे,
झोली भरया जावे जो तू लागे चोखो चोखो रे,
लहरी उडीका रे, लहरी उडीका रे,
लहरी उडीका रे दिन रात सांवरा हो ओ,
उड़ जा काला कागला साँवरियो आवे रे।

उड़ जा काला कागला साँवरियो आवे रे,
बाबा को ल्यादे रे सन्देश बावरा,
उड़ जा काला कागला साँवरियो आवे रे।

उड़ जा काला कागला सांवरिया आयो रे - Uma Lehri Shyam Bhajan - Udd Ja Kala Kagla @Saawariya

Jo Main Aisa Jaanati, Prit Kare Dukh Hoy,
Nagar Dhindhora Pitati, Prit Na Kariyo Koy,
Ud Ja Kaala Kaagala Saanvariyo Aave Re,
Baaba Ko Lyaade Re Sandesh Baavara,
Ud Ja Kaala Kaagala Saanvariyo Aave Re.

Kaali Kaali Paankha Teri Mor Si Rangau Rai,
Soni Ne Bula Ke Teri Chonch Main Maadhavaun Rai,
Khir Main Khuvaun Re, Khir Main Khuvaun Re,
Khir Main Khuvaun Jiman Bhaat Bhaat Ra Ho O,
Ud Ja Kaala Kaagala Saanvariyo Aave Re. You may also like
Next Post Previous Post