मैं तो दीवाना थारे नाम का लिरिक्स Main To Diwana Thare Naam Ka Lyrics

मैं तो दीवाना थारे नाम का लिरिक्स Main To Diwana Thare Naam Ka Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ajay Vijay Dadhich

ओ म्हारा साँवरिया,
बेगो बुला ले खाटू धाम रे,
म्हे तो दीवाना थारे नाम का।

रींगस से निशान उठा कर,
पैदल खाटू आऊं,
साथीड़ा संग नाचूं गाऊं,
जय जयकार बूलाऊं,
बाबा सुण ल्यो करुण पुकार,
था सूं विनती बारम्बार,
ओ म्हारा साँवरिया,
बेगो बुला ले खाटू धाम रे,
ओ बाबा मैं तो दीवाना,
थारे नाम का।

खूब सुण्यों ई दुनिया में,
थारी महिमा की कहानी,
मैं भी थारा टाबर, इक बर,
देख ले म्हारी कानी,
बाबा थारी है दरकार,
बाकी सारो जग बेकार,
ओ म्हारा साँवरिया,
बेगो बुला ले खाटू धाम रे,
ओ बाबा मैं तो दीवाना,
थारे नाम का।

मन की प्रीत पिछाणे बाबो,
अब के और बताऊँ,
भाव भजन कर चोखो लागै,
खाटू आय सुनाऊँ,
म्हारी बिनती सौ सौ बार,
राखो बात मेरी सरकार,
ओ म्हारा साँवरिया,
बेगो बुला ले खाटू धाम रे,
ओ बाबा मैं तो दीवाना,
थारे नाम का।

ओ म्हारा साँवरिया,
बेगो बुला ले खाटू धाम रे,
म्हे तो दीवाना थारे नाम का।

भजन श्रेणी : खाटू श्याम जी भजन (Khatu Shyam Ji Bhajan)


Deewana Thaare Naam Ka | मैं तो दीवाना थारे नाम का | Khatu Shyam Bhajan by Ajay Vijay Dadhich |

आपने भजन " Deewana Thaare Naam Ka | मैं तो दीवाना थारे नाम का | Khatu Shyam Bhajan by Ajay Vijay Dadhich | " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.

यह भी देखें You May Also Like

O Mhara Sanvariya,
Bego Bula Le Khatu Dham Re,
Mhe To Divana Thare Nam Ka.

Ringas Se Nishan Utha Kar,
Paidal Khatu aun,
Sathida Sang Nachun Gaun,
Jay Jayakar Bulaun,
Baba Sun Lyo Karun Pukar,
Tha Sun Vinati Barambar,
O Mhara Sanvariya,
Bego Bula Le Khatu Dham Re,
O Baba Main To Divana,
Thare Nam Ka.

Khub Sunyon i Duniya Mein,
Thari Mahima Ki Kahani,
Main Bhi Thara Tabar, Ik Bar,
Dekh Le Mhari Kani,
Baba Thari Hai Darakar,
Baki Saro Jag Bekar,
O Mhara Sanvariya,
Bego Bula Le Khatu Dham Re,
O Baba Main To Divana,
Thare Nam Ka.

Man Ki Prit Pichhane Babo,
Ab Ke Aur Bataun,
Bhav Bhajan Kar Chokho Lagai,
Khatu ay Sunaun,
Mhari Binati Sau Sau Bar,
Rakho Bat Meri Sarakar,
O Mhara Sanvariya,
Bego Bula Le Khatu Dham Re,
O Baba Main To Divana,
Thare Nam Ka.

O Mhara Sanvariya,
Bego Bula Le Khatu Dham Re,
Mhe To Divana Thare Nam Ka.

एक टिप्पणी भेजें