मैया ने रिझावण खातिर भेजो बाबो श्याम Maiya Ne Rijhavan Khatir
खाटू में दर्शन करां पछ,
चालां झुंझण धाम, मैया ने रिझावण खातिर, भेजो बाबो श्याम, मैया ने रिझावण खातिर, भेजो बाबो श्याम।
झुंझण धाम रे चौकठ आकर, जयकारो यो लगावां, लाल चुनरिया चूड़ा छत्र, मैया खातिर ल्यावां, मैया ने अरदास करां म्हे, पावां धोक प्रणाम, मैया ने रिझावण खातिर, भेजो बाबो श्याम।
जय श्री दादी, जय श्री दादी, घर का मंदिर जावां, सतियो मांडा चौखठ माहीं, अर्जी माँ ने लगावां, मैया मोरी अर्जी सुण ल्यो, बैठ्या मनड़ो थाम,
मैया ने रिझावण खातिर, भेजो बाबो श्याम।
दादी म्हारी झुँझण वाली, महिमा अपरम्पार, भगतां ने तो घणों सुहावै, दादी रो दरबार, मौज करे वो जीवन माहीं, पावै है आराम, मैया ने रिझावण खातिर, भेजो बाबो श्याम।
कलियुग को यो कालचक्र है, विपदा है अति भारी, शगुन अमित की विनती सुन लो, मात अरज है म्हारी, दादी थारे नाम से म्हारी, होती रहे सुबह शाम, मैया ने रिझावण खातिर, भेजो बाबो श्याम।
खाटू में दर्शन करां पछ, चालां झुंझण धाम,
Dadi Sati Bhajan Lyrics in Hindi
मैया ने रिझावण खातिर, भेजो बाबो श्याम, मैया ने रिझावण खातिर, भेजो बाबो श्याम।
Bhejo Babo Shyam, Maiya Ne Rijhavan Khatir, Bhejo Babo Shyam.
Jhunjhan Dham Re Chaukath akar, Jayakaro Yo Lagavan, Lal Chunariya Chuda Chhatr, Maiya Khatir Lyavan, Maiya Ne Aradas Karan Mhe, Pavan Dhok Pranam, Maiya Ne Rijhavan Khatir, Bhejo Babo Shyam.
Jay Shri Dadi, Jay Shri Dadi, Ghar Ka Mandir Javan, Satiyo Manda Chaukhath Mahin, Arji Man Ne Lagavan, Maiya Mori Arji Sun Lyo, Baithya Manado Tham, Maiya Ne Rijhavan Khatir, Bhejo Babo Shyam.
Dadi Mhari Jhunjhan Vali, Mahima Aparampar, Bhagatan Ne To Ghanon Suhavai, Dadi Ro Darabar, Mauj Kare Vo Jivan Mahin, Pavai Hai aram, Maiya Ne Rijhavan Khatir, Bhejo Babo Shyam.
Kaliyug Ko Yo Kalachakr Hai, Vipada Hai Ati Bhari, Shagun Amit Ki Vinati Sun Lo, Mat Araj Hai Mhari, Dadi Thare Nam Se Mhari, Hoti Rahe Subah Sham, Maiya Ne Rijhavan Khatir, Bhejo Babo Shyam.
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें।