सोणो सोणो मंदिर सोवै थारो नीमच धाम में Sohano Mandir Sove Tharo Bhajan
आया आया जी दादी जी,
म्हे तो थारे धाम में,
झिलमिल झिलमिल चमके चंदा,
दादी थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
मंदिर में दादी थारे,
नोबत बाजे,
सिर सोणे को दादी,
छतर साजे,
चमचम चमके सूरज,
चमचम चमके सूरज,
दादी आज थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
चुनड़ी उड़ास्यां थाणे,
मेहंदी लगास्यां,
मोती माणक को दादी,
हार पैहरास्यां,
थारी चुनड़ी को,
थारी चुनड़ी को,
तेज चमके चारों धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
दमदम दमके थारे,
माथे की बिंदिया,
छमछम छमके पैरों,
की पैजनिया,
मोर मोरिया नाचे,
मोर मोरिया नाचे,
दादी आज थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
उत्सव है आयो थारो,
बड़ो अलबेलो,
मधु को हिवड़ो दादी,
खावे हिचकोलो,
शंख नगाड़ा बाजे,
शंख नगाड़ा बाजे,
दादी आज थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
झूमझूम नाचां दादी,
मौज उड़ास्यां,
मंदिर में आके थारे,
मंगल गास्यां,
थारे लाड लडास्यां,
दादी आज थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
आया आया जी दादी जी,
म्हे तो थारे धाम में,
झिलमिल झिलमिल चमके चंदा,
दादी थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
म्हे तो थारे धाम में,
झिलमिल झिलमिल चमके चंदा,
दादी थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
मंदिर में दादी थारे,
नोबत बाजे,
सिर सोणे को दादी,
छतर साजे,
चमचम चमके सूरज,
चमचम चमके सूरज,
दादी आज थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
चुनड़ी उड़ास्यां थाणे,
मेहंदी लगास्यां,
मोती माणक को दादी,
हार पैहरास्यां,
थारी चुनड़ी को,
थारी चुनड़ी को,
तेज चमके चारों धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
दमदम दमके थारे,
माथे की बिंदिया,
छमछम छमके पैरों,
की पैजनिया,
मोर मोरिया नाचे,
मोर मोरिया नाचे,
दादी आज थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
उत्सव है आयो थारो,
बड़ो अलबेलो,
मधु को हिवड़ो दादी,
खावे हिचकोलो,
शंख नगाड़ा बाजे,
शंख नगाड़ा बाजे,
दादी आज थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
झूमझूम नाचां दादी,
मौज उड़ास्यां,
मंदिर में आके थारे,
मंगल गास्यां,
थारे लाड लडास्यां,
दादी आज थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
आया आया जी दादी जी,
म्हे तो थारे धाम में,
झिलमिल झिलमिल चमके चंदा,
दादी थारे धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में,
सोणो सोणो मंदिर सोवे,
थारो नीमच धाम में।।
Neemuch Dhaam सोणो सोणो मंदिर सोवै थारो "नीमच धाम" में Ranisati Dadi Bhajan Madhu Kedia
ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
Aaya Aaya Ji Dadi Ji,
Mhe To Thare Dham Mein,
Jhilmil Jhilmil Chamke Chanda,
Dadi Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Mandir Mein Dadi Thare,
Nobat Baje,
Sir Sone Ko Dadi,
Chhatar Saje,
Chamcham Chamke Suraj,
Chamcham Chamke Suraj,
Dadi Aaj Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Chunari Udhasyan Thane,
Mehndi Lagasyan,
Moti Manak Ko Dadi,
Haar Peharasyan,
Thari Chunari Ko,
Thari Chunari Ko,
Tej Chamke Charon Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Damdam Damke Thare,
Mathe Ki Bindiya,
Chhamchham Chamke Pairon,
Ki Paijaniya,
Mor Moriya Nache,
Mor Moriya Nache,
Dadi Aaj Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Utsav Hai Aayo Tharo,
Bado Alobelo,
Madhu Ko Hivdo Dadi,
Khaave Hichkolo,
Shankh Nagada Baje,
Shankh Nagada Baje,
Dadi Aaj Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Jhoomjhoom Nachan Dadi,
Mauj Udasyaan,
Mandir Mein Aake Thare,
Mangal Gaasyan,
Thare Laad Ladasyan,
Dadi Aaj Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Aaya Aaya Ji Dadi Ji,
Mhe To Thare Dham Mein,
Jhilmil Jhilmil Chamke Chanda,
Dadi Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Mhe To Thare Dham Mein,
Jhilmil Jhilmil Chamke Chanda,
Dadi Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Mandir Mein Dadi Thare,
Nobat Baje,
Sir Sone Ko Dadi,
Chhatar Saje,
Chamcham Chamke Suraj,
Chamcham Chamke Suraj,
Dadi Aaj Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Chunari Udhasyan Thane,
Mehndi Lagasyan,
Moti Manak Ko Dadi,
Haar Peharasyan,
Thari Chunari Ko,
Thari Chunari Ko,
Tej Chamke Charon Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Damdam Damke Thare,
Mathe Ki Bindiya,
Chhamchham Chamke Pairon,
Ki Paijaniya,
Mor Moriya Nache,
Mor Moriya Nache,
Dadi Aaj Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Utsav Hai Aayo Tharo,
Bado Alobelo,
Madhu Ko Hivdo Dadi,
Khaave Hichkolo,
Shankh Nagada Baje,
Shankh Nagada Baje,
Dadi Aaj Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Jhoomjhoom Nachan Dadi,
Mauj Udasyaan,
Mandir Mein Aake Thare,
Mangal Gaasyan,
Thare Laad Ladasyan,
Dadi Aaj Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
Aaya Aaya Ji Dadi Ji,
Mhe To Thare Dham Mein,
Jhilmil Jhilmil Chamke Chanda,
Dadi Thare Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein,
Sono Sono Mandir Sovai,
Tharo Neemach Dham Mein।।
दादी जी का धाम नीमच में सोणो मंदिर के रूप में जगमगाता है। दादी की छत्र और चुनरी तेजस्वी हैं, जो चारों धामों में चमक बिखेरती हैं। मंदिर में बजते नोबत और शंख-नगाड़ों की ध्वनि से माहौल पवित्र हो जाता है। मोर मोरियां की नृत्य और पैरों की पैंजनियां इस उत्सव को और मनोरम बना देती हैं। दादी जी का उत्सव अद्वितीय और भव्य होता है।
Bhajan: Sono Sono Mandir Sove Tharo "Neemuch Dhaam" Mein
Singer : Madhu Kedia
Lyrics : Madhu Kedia
Singer : Madhu Kedia
Lyrics : Madhu Kedia
- वैष्णव जन तो तेने कहिये गुजराती मीनिंग Vaishnav Jan To With And Meaning Gujarati
- काहे सोच करे नर मन में कर्म लिखा सोई होवत प्यारे Kahe Soch Kare Nar Man Me Karam Likha Soi Hovat
- हमने आँगन नहीं बुहारा कैसे आयेंगे भगवान Hamne Aangan Nahi Buhara Kaise Aayenge Bhagwan
- तेरी पनाह में हमे रखना Teri Panah Me Hame Rakhna
- जय जगदीश्वरी मात सरस्वतीJay Jagadishwari Mat Saraswati
- पिया मेरा जागता मैं कैसे सोऊं री Piya Mera Jagata Main Kaise Sou Ri
Author - Saroj Jangir
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें। |