ठाकरी सी लागी थारी चाकरी लिरिक्स Thakari Si Lagi Thari Chakari Lyrics

ठाकरी सी लागी थारी चाकरी लिरिक्स Thakari Si Lagi Thari Chakari Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Vivek Sharma

ठाकरी सी लागी थारी,
चाकरी या लागी जी,
बाबा थारी चाकरी भी,
ठाकरी सी लागी जी,
ठाकरी सी लागी थारी,
चाकरी या लागी जी।

काम नहीं थो कोई म्हानें,
मारो मारो फिरतो थो,
दो रोटी के ख़ातिर मैं तो,
सेठा सेठा करतो थो,
सेठा सेठा करतो थो,
साँचो सेठ मिल्यो तो घर में,
बाजरी भी आगी जी,
बाबा थारी चाकरी भी,
ठाकरी सी लागी जी।।

देख के म्हानें मिनख जहां का,
अपणी पीठ दिखाता था,
करके तमाशा म्हारी दशा का,
म्हारी हँसी उड़ाता था,
म्हारी हँसी उड़ाता था,
इब सगळा के होठा बाबा,
सांकळी सी लागी जी,
बाबा थारी चाकरी भी,
ठाकरी सी लागी जी।

खोटो सिक्को जाण के म्हानें,
ठोकर मार गुड़ाया था,
गैरां की के बोला सागी,
घर का भी छिटकाया था,
घर का भी छिटकाया था,
थारे दर पे आके खोटी,
पावली भी चाली जी,
बाबा थारी चाकरी भी,
ठाकरी सी लागी जी।

बीती बाता याद करूँ क्यों,
मेरे रोज दिवाली है,
जीवन म्हारो श्याम हवाले,
यो म्हारो बनमाली है,
यो म्हारो बनमाली है,
थारो साथ मिल्यो तो सरिता,
दुनिया पुछण लागि जी,
बाबा थारी चाकरी भी,
ठाकरी सी लागी जी।

ठाकरी सी लागी थारी,
चाकरी या लागी जी,
बाबा थारी चाकरी भी,
ठाकरी सी लागी जी,
ठाकरी सी लागी थारी,
चाकरी या लागी जी।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)

भजन श्रेणी : खाटू श्याम जी भजन (Khatu Shyam Ji Bhajan)



Thakari Si Lagi Thari By Vivek Sharma

आपने भजन " Thakari Si Lagi Thari By Vivek Sharma " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. प्रसिद्ध श्री कृष्ण भजन Shri Krishna Bhajan भजन जिसका टाइटल ठाकरी सी लागी थारी चाकरी लिरिक्स Thakari Si Lagi Thari Chakari Lyrics है के लिरिक्स/बोल यहाँ दिए गए हैं। इस भजन के गायक Vivek Sharma हैं और लेखक Sarita Ji हैं। आशा है यह भजन आपको अवश्य ही पसंद आएगा।

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-
Thakari Si Lagi Thari,
Chakari Ya Lagi Ji,
Baba Thari Chakari Bhi,
Thakari Si Lagi Ji,
Thakari Si Lagi Thari,
Chakari Ya Lagi Ji.

Kam Nahin Tho Koi Mhanen,
Maro Maro Phirato Tho,
Do Roti Ke Khatir Main To,
Setha Setha Karato Tho,
Setha Setha Karato Tho,
Sancho Seth Milyo To Ghar Mein,
Bajari Bhi agi Ji,
Baba Thari Chakari Bhi,
Thakari Si Lagi Ji..

Dekh Ke Mhanen Minakh Jahan Ka,
Apani Pith Dikhata Tha,
Karake Tamasha Mhari Dasha Ka,
Mhari Hansi Udata Tha,
Mhari Hansi Udata Tha,
Ib Sagala Ke Hotha Baba,
Sankali Si Lagi Ji,
Baba Thari Chakari Bhi,
Thakari Si Lagi Ji.

Khoto Sikko Jan Ke Mhanen,
Thokar Mar Gudaya Tha,
Gairan Ki Ke Bola Sagi,
Ghar Ka Bhi Chhitakaya Tha,
Ghar Ka Bhi Chhitakaya Tha,
Thare Dar Pe ake Khoti,
Pavali Bhi Chali Ji,
Baba Thari Chakari Bhi,
Thakari Si Lagi Ji.

Biti Bata Yad Karun Kyon,
Mere Roj Divali Hai,
Jivan Mharo Shyam Havale,
Yo Mharo Banamali Hai,
Yo Mharo Banamali Hai,
Tharo Sath Milyo To Sarita,
Duniya Puchhan Lagi Ji,
Baba Thari Chakari Bhi,
Thakari Si Lagi Ji.

Thakari Si Lagi Thari,
Chakari Ya Lagi Ji,
Baba Thari Chakari Bhi,
Thakari Si Lagi Ji,
Thakari Si Lagi Thari,
Chakari Ya Lagi Ji.

एक टिप्पणी भेजें