मैया सोना रा झांझर बाजणा Maiya Sona Ra Jhanjhar

मैया सोना रा झांझर बाजणा Maiya Sona Ra Jhanjhar Bhajan


मैया सोना रा झांझर बाजणा Maiya Sona Ra Jhanjhar Bhajan

थारे पगा तो उबाणी,
आऊं म्हारी मां,
ये सोना रा झांझर बाजणा,
ये मैया सोना रा झांझर बाजणा।

ओ थारा माता पे टिकलो,
ल्याई म्हारी मां,
सोना रा झांझर बाजणा,
मैया सोना रा झांझर बाजणा।

ओ थारा पगा में पायल,
ल्याई म्हारी मां,
मैया सोना रा झांझर बाजणा।

ओ थारा ऊंचा डूंगर पर,
आई म्हारी मां,
पैड़ियां की चढाई,
ऊंची पड़े म्हारी मां,
मैया सोना रा झांझर बाजणा।

बरवाड़ा नगरी में म्हारी,
माताजी को धाम है,
ओ थारा माता पे टिकलो,
ल्याई म्हारी मां,
सोना रा झांझर बाजणा।

थारा हाथां में चुडलो,
ल्याऊं म्हारी मां,
सोना रा झांझर बाजणा।

ओ थारे कमर कणगति,
ल्याई म्हारी मां,
सोना रा झांझर बाजणा।

ओ थारी मंडली में,
महिमा गाऊं म्हारी मां,
थारे चेतन सैनी गुण,
गावे म्हारी मां,
शेर की सवारी प्यारी,
लागे म्हारी मां।

ओह थारे सोना रा झांझर,
बाजे म्हारी मां,
दुरां रा आवे थारे जातरी,
मैया दुरां रा आवे थारे जातरी,
ये मैया सोना रा झांझर बाजणा।

थारे पगा तो उबाणी,
आऊं म्हारी मां,
ये सोना रा झांझर बाजणा,
ये मैया सोना रा झांझर बाजणा।


Mata ji bhajan new सोना रा झांझर बाजणा || navratri bhajan new || sona ra jhanjhar bajana


ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
 

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।

 
Thare paga to ubaani,
Aaoon mhari maa,
Ye sona ra jhanzhar bajna,
Ye Maiya sona ra jhanzhar bajna.

O thara mata pe tiklo,
Lyai mhari maa,
Sona ra jhanzhar bajna,
Maiya sona ra jhanzhar bajna.

O thara paga mein payal,
Lyai mhari maa,
Maiya sona ra jhanzhar bajna.

O thara ooncha doongar par,
Aai mhari maa,
Pediyan ki chadai,
Oonchi pade mhari maa,
Maiya sona ra jhanzhar bajna.

Barwada nagri mein mhari,
Mataji ko dhaam hai,
O thara mata pe tiklo,
Lyai mhari maa,
Sona ra jhanzhar bajna.

Thare haathaan mein chudlo,
Lyaiu mhari maa,
Sona ra jhanzhar bajna.

O thare kamar kangati,
Lyai mhari maa,
Sona ra jhanzhar bajna.

O thari mandli mein,
Mahima gaoon mhari maa,
Thare Chetan Saini gun,
Gave mhari maa,
Sher ki sawaari pyari,
Lage mhari maa.

Oh thare sona ra jhanzhar,
Baje mhari maa,
Duran ra aave thare jaatri,
Maiya duran ra aave thare jaatri,
Ye Maiya sona ra jhanzhar bajna.

Thare paga to ubaani,
Aaoon mhari maa,
Ye sona ra jhanzhar bajna,
Ye Maiya sona ra jhanzhar bajna. 

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
  1. हे माँ दुर्गे आवेगी दोनों हाथ बजाओ ताली Hey Maa Durge Aavegi
  2. तेरी कृपा से अम्बे मैया पूरे होते काज मेरे Teri Kripa Se Ambe Maiya
  3. मैया जी के रहते दुख में क्या रोना Maiya Ji Ke Rahate Dukh
  4. होके माँ सिंह पे सवार आयेगी नवरातों में Hoke Maa Sinh Pe Sawar
  5. माँ लाल तेरा घबराये हर पल तुझे बुलाये Maa Laal Tera Ghabraye
  6. जगदम्बे रखियो सबकी लाज Jagdambe Rakhiyo Sabji Laaj
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

दैनिक रोचक विषयों पर में 20 वर्षों के अनुभव के साथ, मैं कबीर के दोहों को अर्थ सहित, कबीर भजन, आदि को सांझा करती हूँ, मेरे इस ब्लॉग पर। मेरे लेखों का उद्देश्य सामान्य जानकारियों को पाठकों तक पहुंचाना है। मैंने अपने करियर में कई विषयों पर गहन शोध और लेखन किया है, जिनमें जीवन शैली और सकारात्मक सोच के साथ वास्तु भी शामिल है....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें